Fakerre majdnem kétszer annyian kíváncsiak, mint az EU LCS-re!

Fakerre majdnem kétszer annyian kíváncsiak, mint az EU LCS-re!

Faker alig egy hete streamel a Twitch-en, de máris sokkal többen kíváncsiak rá, mint az LCS-re!

Lee "Faker" Sang-Hyeok a világ legjobb játékosa az előző héten kezdett el streamelni Twitch-en és egyből a nézettségi lista élére ugrott. Amikor 20 perce ment a stream már közel 160 ezer ember nézte, de a maximum eddig 240 ezer néző volt.

Fél órája megy Faker első Twitch streamje, de már annyian nézik, mint az EU LCS-t

A világ legjobb League of Legends játékosa mától a Twitch oldalán streamel a többi SKT játékossal együtt, a streamet rengetegen nézik már most!

Faker streamjének sikerült megint meglepetést okoznia. Most végre pont egy időben streamelt az EU LCS-el, így végre kiderülhetett, hogy melyik streamre kíváncsiak többen. Míg Faker streamje már-már átlépte a 100 ezer embert, az EU LCS a Twitch-en és a YouTube-on összesen 60-65 ezer nézőt szedett össze. Twitch-en 40 ezren, míg a YouTube-on 20-25 ezer ember volt kíváncsi az európai topcsapatokra. 



Amikor az EU LCS-ben a második meccs kezdődött már elérte az 50 ezer embert, Faker nézettségre ekkor is "csak" 90 ezerre csökkent

Kevesebben nézték azt, ahogy az idei év egyik meglepetés csapata, a Misfits simán átgázol a Splyce csapatán, az emberek nagy része inkább arra volt kíváncsi, hogy a világ legjobb játékosa hogyan teljesít SoloQ-ban. Ez azért meglepő, hiszen Faker még nem is angolul beszél. A nézőinek nagy része nem a szórakoztatás miatt követi Faker-t, hanem a tanulásvágy miatt. Rengeteget lehet tanulni a világ legjobbjától, csak abból, hogy koreaiul hablatyol valamit, te meg csak nézed a mechanikáit és a gondolkodás módját.

Érdekesség, hogy a második legnézettebb csatorna Faker után általában ImaQTpie vagy DoubleLift, ők is átlagban 20-25 ezer nézővel rendelkeznek.

Ez mennyire jelenthet rosszat az LCS-nek? Valahogyan fel kéne dobniuk a show-t? Vagy tényleg ennyire élvezetesebb a világ legjobbját nézni?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!