Íme a bevált recept egy jó Eichenwalde-védelemhez - Videó

Íme a bevált recept egy jó Eichenwalde-védelemhez - Videó

KarQ videója remekül szemlélteti, milyen védekező felállás lehet nyerő Eichenwalde-on.

Az alapvető csapatszintű stratégiákkal akkor is lényeges tisztában lenni Overwatch-ban, ha adott esetben egyedül játszunk, hiszen fontos ismerni, hogyan közelíthetjük meg leginkább az optimális felállást. Ez különösen igaz a védelemre, hiszen egy taktikailag jól összehangolt defenzív vonal gyakran sokkal többet számít, mint az egyéni skill.

A megfelelő elméleti tudás elsajátításában tud segíteni nektek KarQ legújabb videója, melyben azt mutatja be nekünk 7 percben, hogyan érdemes védekezni Eichenwalde-on. Itt van például egy bevált felállás az első ponthoz, ami az egyik legjobban védhető capture point az egész játékban.

A Reinhardt, Soldier: 76, Ana trió ideálisak arra, hogy kontroll alatt tartsák a kaput, illetve az esetlegesen felbukkanó Pharah-kat. Reinhardt szerepét aligha kell túlmagyarázni, míg Soldier és Ana biztosítják az állandó gyógyulást, illetve távol tudják tartani a támadókat. Őket egészíti ki Symmetra, aki a turretekkel jól kezeli a berohanó ellenfeleket és gyorsan fel tudja tölteni az Ultimate-jét; Roadhog és Mei pedig oldalról biztosítják a terepet - utóbbi az Ice Wallal a komplett bejáratot le tudja zárni.

A teljes, hétperces videóban képekkel és gameplay jelenetekkel illusztrálják nekünk a leírt tanácsokat, kitérve természetesen a map Escort részére is, ahol a várfal és a magas területek jelentőségéről is szó esik. Mindenképpen érdemes megnézni, mindenkinek az előnyére válhat!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!