Lássuk, mit mondanak a külföldi profik a legújabb nerfekről!

Lássuk, mit mondanak a külföldi profik a legújabb nerfekről!

Két kártya működése is változik február végén - mutatjuk az ismert Hearthstone játékosok reakcióit a lépésre.

Fontos bejelentésre került sor nemrégiben a Hearthstone világában, hiszen kiderült, hogy mely lapok fognak átesni némi változtatáson február végén. A két érintett kártya a Small-Time Buccaneer és a Spirit Claws: előbbi eggyel kevesebb életpontot kap, utóbbinak pedig a költsége növekszik eggyel.

Joggal merül fel a kérdés: megfelelőek ezek a változtatások? El fogják érni vajon a kívánt hatást? A Twitteren számos ismert külföldi játékos kifejtette a véleményét a nerfek kapcsán - ezekből szemezgettünk most nektek egy kicsit.

Brian Kibler: "Kiváló változtatások. A Spirit Claws nerf rengeteget számít majd a Midrange Shamannak. A játékban az 1 mana és a 2 mana között van a legnagyobb ugrás, hiszen nem tudod csak úgy az első körben kitenni vagy kitölteni vele a curve-öt a későbbiekben." [...] Nagy tétben mernék fogadni arra, hogy a STB-t továbbra is játszani fogják kompetitív szinten. [...] Szerintem a Jade paklik erősebbé válnak, ha lelassulnak a dolgok, ugyanakkor más midrange deckek is javulnak majd, melyek felvehetik a harcot a Jade deckekkel."

Orange: "Nem azt mondom, hogy nem örülök a változásoknak, de azt érzem, hogy ez még nem lesz elég."

Kripp: "Csak pár változtatás, de úgy gondolom, egész jók lesznek és meglesz a hatásuk. Apropó, mi lenne, ha Patches-ért is teljes dust-visszatérítés lenne? :)"

StrifeCro: "Jó változtatások, melyek véget kellene hogy vessenek a Shaman dominanciájának. Sokkal több Dragon és Jade deckre számítok. [...] Úgy érzem, már nem is a Shaman lesz a legjobb."

Frodan: "Szerintem már most is a Midrange Jade Shaman a legjobb versenypakli... ezzel a legjobb ladder deck is lehet egyben."

Thijs: "Remek nerfek jönnek két olyan lapra, melyek tényleg dominálják a metát."

Ti kivel értetek egyet leginkább?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!