Neymar lehet a következő, új LoL csapattulajdonos a láthatáron

Neymar lehet a következő, új LoL csapattulajdonos a láthatáron

A brazil futball szupersztár érdeklődését is felkeltette az esport népszerűsége.

Neymar komolyan fontolóra vette, hogy befektessen az esportokba, azon belül is egy LoL csapat vásárlásán gondolkozik a Veja.com szerint. Ez a lépés nem egyedi, hiszen a szintén braziliai Ronaldo nem is oly régen fektetett bele nem kevés pénzt a helyi League of Legends szcénába.

Íme Ronaldo első solokillje!

Nemrég részesedést vett egy csapatban, most ki is próbálta a játékot!

Előzményei is voltak ennek a döntésnek, amikor xPeke lett a Gillette új arca, Neymar boldogan üdvözölte az Origen alapítóját twitteren. Nem mellékesen Neymart is támogatja a borotvagyártó cég.

A bejelentés szerint nem a LoL az egyetlen esport, ami iránt a focista érdeklődik, nemrégiben arról posztolt a közösségi oldalán, hogy épp a CS:GO-val játszik és figyelembe véve a játékos bevételeit, akár mindkét irányba is megindulhat.

Egyre nagyobb trendnek tűnik, hogy a hagyományos sport szereplői próbálgatják szárnyaikat az esportokban. Ez pozitívum is lehet akár, mivel a már stabil infrastrukturális és anyagi háttérrel rendelkező klubok/játékosok megoszthatják ezeket az előnyöket az esport szereplőkkel, azaz tovább fejlődhet az iparág.

Ha az esport hírek mellett a foci is érdekel, akkor nézz át a Goal.com-ra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!