Piglet: "Ha idén sem nyerek semmit, nagy eséllyel visszavonulok"

Piglet karrierje hamarosan nagy eséllyel véget érhet, hogyha nem nyer idén sem a Liquid.

Chae "Piglet" Gwang-jin a Slingshot esports-nak adott interjújában beszél a visszatéréséről az első számú csapatba, valamint arról is, hogy milyen változások érhetik a karrierjét, hogyha idén sem nyer semmit a TL.

Korábban Piglet magabiztosságáról már meggyőződhettünk, hiszen azt mondta, hogy jelenleg Ő a legjobb ADC Észak-Amerikában. Egy ilyen magabiztos kijelentés után elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy azt mondja valaki, hogy ha nem nyernek idén, akkor nagy eséllyel visszavonul.

Piglet: "Én vagyok a legjobb jelenleg, főleg NA-ben."

Piglet az ESPN-nek adott interjújában beszél arról, hogy milyen a csapatösszhang és hogyan viszonyítja magát a többi lövészhez képest.

Miután bejelentetted a visszatérésed a csapathoz, rengeteg szurkolód volt kíváncsi a teljesítményedre. Mi volt az oka annak, hogy visszatértél?

Őszintén már tervben volt, hogy egy koreai csapatba igazolok, de még tárgyalásokban voltam a Liquid-del. A tárgyalások alatt hallottam azt, hogy új játékosokat fognak igazolni és, hogy ők és a vezetőség is jó pár dolgot máshogy fog csinálni. Szóval, úgy döntöttem, hogy visszajövök.

Egy korábbi interjú során Reignover azt mondta, hogy ha idén sem nyertek semmit, akkor készen állsz a visszavonulásra. Ezt komolyan gondoltad?

Ha idén sem nyerek semmit, akkor már négy éve vagyok úgy itt, hogy nem értem el semmit. Négy év azért nem kevés idő és, hogy őszinte legyek tényleg komolyan gondolkozom ezen. Legfőképp azért, mert mindig nagyon komolyan veszem még a scrim-eket is és a csapattársaimnak is próbálok ott segíteni, ahol csak tudok. Ha ezek után sem tudok nyerni, akkor mindegy lett volna milyen csapatba megyek. Jelenleg 70% az esélye annak, hogy visszavonulok.

Elég ismert játékos vagy és a visszatérésed után sokan azt gondolták, hogy te leszel a régió egyik legjobb játékosa és te még így is keményen dolgozol. Hogyan tudod még mindig ezt a szintet tartani. Honnan jön ez a bizalom és a mentális stabilitás?

A bizalmam az ösvény fázis és a más csapatok elleni scrim-eken rettentően megnő. Jelenleg csak játszom a játékkal, úgy ahogy eddig, ezzel próbálom fenntartani a szintemet és próbálok fejlődni.

Az elszántságod is rettentően nagy a profi játék felé. Honnan jön mindez?

Nem igazán tudom. Mindig is profi akartam lenni, szóval szerintem emiatt. Egyébként sem szeretek veszíteni. Ha nem érdekel a vereség akkor nem vagy igazán elszánt. Igazából szerintem onnan jön az elszántság, hogy csakis nyerni akarok.

Már egy jó ideje Észak-Amerikában vagy és ez idő alatt biztos volt olyan időszak amikor ideges és frusztrált voltál. Melyek voltak ezek a pillanatok?

Nincsenek különösebb pillanatok. Évről évre új kihívásokkal kell szembenéznem. Azt érzem, hogy amit most kell csinálnom a legnehezebb és a legnagyobb kihívás. Minden évnek megvannak a nehézségei.

Mik a személyes céljaid ebben a szezonban?

El szeretnék jutni a döntőig. Ha megtudnánk nyerni ezt a szezont az rendkívül motiválna. Emiatt talán még több ideig lehetnék profi játékos. Úgy érzem, hogy egyre közelebb kerülünk a célunkhoz. Nagyon remélem, hogy eljutunk a döntőig és meg is nyerjük. Remélem, hogy a csapatom is sokat fog fejlődni. Én hiszek bennük a legjobban.

Mit gondoltok a Team Liquid reális esélyekkel pályázhat az NA LCS trófeájának elhódítására?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!