Nem is Doomfist lesz a 24. Overwatch-hős?

Nem is Doomfist lesz a 24. Overwatch-hős?

Sokan már biztosra veszik, hogy ő lesz a következő játszható karakter, Jeff Kaplan azonban nemrégiben érdekeset nyilatkozott.

Egyre többen veszik már biztosra, hogy Doomfist lesz az Overwatch következő játszható karaktere. Terry Crews köré kis túlzással komplett kampány épült már, de nemrégiben a játék főmenüjében is felcsendült az Omnic Crisis zenei téma, amely szintén Doomfisthez köthető.

Most mégis érdekes fordulatot vettek az események, a játék fejlesztését vezénylő Jeff Kaplan ugyanis rövid, de sokatmondó hozzászólást posztolt nemrégiben az Overwatch hivatalos fórumán.

"A 24. nem az, akire gondoltok."

A játékról közzétett első hivatalos képeken egyébként több olyan karakter is szerepel, aki teljesen ismeretlen egyelőre, így nem kizárt, hogy közöttük van a titokzatos illető.

Könnyen lehet tehát, hogy valójában nem is Doomfist lesz a soron következő hős a játékban, hiába a sok apró jel. A Blizzard azonban nem akar idejekorán beszélni az új karakterről: a végtelenségig elhúzott Sombra ARG-vel úgy érzik, kicsit átestek a ló túloldalára, úgyhogy legközelebb már nem fogják hosszú hetekig húzni a rajongók agyát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!