Túlpörgött a nyomozás az Overwatch 24. karaktere kapcsán

Úgy tűnik, Doomfist érkezésére még várnunk kell, így beindult a nyomozás a következő Overwatch-hős után. Máris van eredménye.

Egy ideje már-már biztosnak tűnt, hogy Doomfist lesz az Overwatch következő karaktere, a játék fejlesztését vezénylő Jeff Kaplan azonban nemrég jókora fordulattal lepett meg mindenkit, a hivatalos fórumon ugyanis elárulta: a 24. hős nem az lesz, akire a többség számít.

Nem is Doomfist lesz a 24. Overwatch-hős?

Sokan már biztosra veszik, hogy ő lesz a következő játszható karakter, Jeff Kaplan azonban nemrégiben érdekeset nyilatkozott.

De akkor mégis kicsoda? Ez a kérdés foglalkoztatja azóta az Overwatch-közösséget, akik azt hitték, nemrég sikerült rábukkanni a válaszra. A kulcs egy brit színész, Alex Malaos, akinek az IMDB-adatlapján érdekes részletet találtak: egy ismeretlen "Greek" (görög) karakternek adta a hangját. Ami miatt igazán gyanús az eset, hogy a nevet már eltávolították az adatlapról, a Wayback Machine-nak köszönhetően azonban visszanézhető a korábbi állapot.

Érdekesség, hogy az eddigi Overwatch pályák közül mindegyik összekapcsolható valamelyik játékbeli karakterrel, kettő kivétellel: az egyik Oasis, a másik Ilios. Utóbbi újabb mélységet ad a találgatásnak, hiszen egy új, görög hero-val összeállna a kép.

Kiderült azonban, hogy a közösség pörögte túl az egészet, megkeresték ugyanis a színészt, aki elárulta, hogy csak "háttér-szöveget" vettek fel vele, olyasvalamit, ami például egy rádióüzenet lehet. Úgy tűnik tehát, hogy ezzel a vonallal zátonyra futott a nyomozás.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!