Ő lesz a 24. Overwatch hős, aki egyensúlyt hoz a tank-metába?

Ő lesz a 24. Overwatch hős, aki egyensúlyt hoz a tank-metába?

Maga a Blizzard szolgáltatta a legújabb nyomot, amely alátámasztani látszik a korábbi pletykákat.

Mióta kiderült, hogy nem Doomfist lesz a 24. Overwatch karakter, folyamatosan azon pörög a közösség, hogy ki lehet majd a következő hős a játékban. Könnyen lehet, hogy a Blizzard most megkönnyítette a nyomozást, tegnap ugyanis közzétettek egy fiktív interjút egy fiatal numbani-i feltalálóval, aki Efi Oladele névre hallgat, és nem kizárt, hogy éppen ő lesz a titokzatos huszonnegyedik hero.

...vagy az ő egyik találmánya, az interjúban ugyanis az alábbi olvasható.

"Olyan dolgokat szeretnék alkotni, melyek jobbá teszik az életünket. Az álmom pedig az, hogy olyasvalamit építsek, ami meg tud védeni bennünket, mint az új OR15-ösök."

Nem kizárt, hogy a Blizzard ezzel valamifélre robotra utal, és valójában ezt irányíthatjuk majd, nem magát Efit. Sombra bemutatkozó trailerében is felfedeztek egy igen gyanús jelet Numbanival és egy póktankkal.

Van emellett még egy bizonyíték, amely végképp megalapozni látszik a találgatásokat. Egy januári szivárgásról van szó, amiből több részlet is igaznak bizonyult azóta.

  • A Year of the Rooster eventet helyesen megjósolta.
  • Leírja, hogy - a találgatásokkal ellentétben - nem Doomfist lesz a következő hős.
  • A hozzászóló egy új női karakterről beszél, aki "Anchora" kódnéven fut, Numbaniból származik és egy négylábú robotot irányít.

Az "Anchora" kódnév nem véletlen, a karakterrel ugyanis az a cél, hogy kiegyensúlyozzák a jelenlegi tank-metát, amely túlságosan is Reinhardtra támaszkodik. Úgy tűnik tehát, hogy szépen lassan összeáll a kép - pláne így, hogy a Blizzard is szolgáltatott némi alapanyagot a találgatásokhoz. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!