Dupla győzelemmel indítottak a budapesti Random Raptorok

Dupla győzelemmel indítottak a budapesti Random Raptorok

Kedd este megkezdődött a Meltdown City Clash, ahol a magyar csapat remek napot fogott ki!

Fontos nap volt a keddi a Meltdown idei eseménynaptárában, hiszen tegnap este kezdetét vette az első idei Meltdown City Clash, ahol ezúttal Overwatch-ban csaphattak össze az európai Meltdown-városok.

Kedden indul a Meltdown City Clash, az Esport1 pedig élőben adja

Kövesd velünk Budapest és az európai Meltdown-városok csatáját Overwatch-ban.

A budapesti Random Raptors első ellenfele a kölni Centurions volt, az összecsapás pedig két felvonásból állt. Első körben a Bo5 formátumban zajló közösségi (Community) mérkőzésre került sor, melybe bárki beszállhatott, aki ellátogatott a rendezvényre. Ezt követően pedig jöhetett a Bo3 kompetitív (Competitive) fázis a kiválasztott játékosokkal.

Az este első felvonása nagyon izgalmas volt, hiszen a közösségi összecsapás hosszabbításba nyúlt, végül azonban mi örülhettünk: a Raptorok 3:2-re nyerték a Community szakaszt. A Competitive mérkőzésen pedig már iskolajátékot láthattunk a magyaroktól: nagyon sima 2:0-val zárult a "profik" küzdelme. A Meltdown Budapest és a Random Raptors ezzel mind a 3 pontot megszerezte az este folyamán.

A raptorokra ezt követően a gólyák várnak majd: Strasbourg városával kell majd megküzdenie a magyaroknak a második körben. Az Esport1 természetesen a következő játéknapot is élőben fogja közvetíteni - a tegnapi meccseket lent nézhetitek vissza.

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!