A mousesports NiKo nélkül is vezeti az európai listát

A mousesports NiKo nélkül is vezeti az európai listát

Amerikában komolyabb meglepetés nélkül csordogál a csoportkör, az európai erőviszonyokra viszont rá se lehet ismerni.

Amerikában komolyabb meglepetés nélkül csordogál a csoportkör, az európai erőviszonyokra viszont rá se lehet ismerni. A nagyok hamar begyűjtöttek pár vereséget, így a lista alján szerénykednek, a kicsik viszont bőven mutattak meglepetéseket.

mousesports vs. Kinguin - 2:0
Nuke (16:5), Cobblestone (16:14)

A forduló előtt mindkét együttes 3:1-es mérleggel állt, az 1:1-es eredménnyel tehát igazából egyikük se lett volna elégedett. Az első pályán kevés kérdés volt, a mouz még NiKo nélkül is tarolt, a dupla AWP egy pillanatig sem hátráltatta őket. Cobblestone már kiélezett, szoros mérkőzést hozott, ám Oskar és chrisJ párosa ezúttal is a német csapat felé billentette a mérleg nyelvét.

Astralis vs. LDLC - 2:0
Overpass (16:8), Inferno (25:23)

A világ egyik legjobb csapata megmutatta, miért éppen ők birtokolják ezt a címet a mostani mezőnyben, az Astralis kis túlzással meg sem erőltette magát igazán. A dánok az alapvetően CT pályán még támadó oldalon is nyerni tudták az első félidőt, igaz, csak 8:7-re. Aztán amint bekerültek CT-be, már nem volt kegyelem, a második játékrészben összesen egy kört hozott az LDLC.

Jöhetett Inferno, magyar közvetítésen először csodálhattuk meg az új pálya szépségeit, és ha már így alakult, akkor a csapatok bőven szolgáltattak beszédtémát, hiszen győztest csak háromszoros hosszabbítás után hirdethettünk. Egy hajszálnyival itt is az Astralis bizonyult jobbnak, akik ezzel a kettős győzelemmel az élmezőnybe lőtték magukat az európai csoportkörben.

NA meccsek

Tényleg nem kérünk lehetetlent, nem vagyunk mohóak, csak egy kis izgalmat szeretnénk végre! Hogy ne minden meccs az esélyesebb csapatok gálázásáról szóljon! Tegnap 4 párosítás is végigment: Cloud9 vs. Renegades, Rush vs. SK, Liquid vs. compLexity és Misfits vs. Selfless. Sosem fogjátok kitalálni mi történt, egyaránt 2:0-ra nyert a Cloud9, az SK, a Liquid és a Misfits. Az élmezőny ennek megfelelően totálisan hozza a papírformát, egyedül a CLG-Immortals helycsere a meglepő, de idővel ez is megfordul majd.

Jövő héten a Pro League pihenőre vonul, hiszen az IEM Katowice miatt számos csapat Lengyelországba utazik, folytatás március második hetében, ígéretesnek tűnő meccsekkel! Megismétlődik a Major döntő és pályára lép DeadFox is, március 7-én folyt köv.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!