Hitbox, pisztolymeta és skybox - ezeken változtatnának a profik!

Hitbox, pisztolymeta és skybox - ezeken változtatnának a profik!

A mozgás és ugrás közbeni fejesek többeket is zavarnak, de a gránátokat korlátozó skybox-okat is többen említették.

A célt tévesztett lövéseket okozó hitbox porbléma régóta téma a CS:GO szerelmeseinek körében, ahogy a pisztolyok erőssége és a jumpshot randomfaktora is. Egy interjúban többek között jdm, olofmeister, dennis, dev1ce, TaZ és karrigan is kifejtette véleményét, mi zavarja leginkább a mostani CS:GO-hibák közül:

  • A skybox-ok kérdése valóban elgondolkodtató, hiszen sokkal nagyobb taktikai repertoárt eredményezne, ha minden pályán lehetőség lenne a falak és épületek fölött átdobni a gránátokat.
  • A pisztolyok erejéhez nem férhet kétség, az ECO és forca körök gyakran érnek kellemes véget az állig felfegyverzett ellenféllel szemben, a jumpshot viszont nemrég már átesett egy elég komoly gyengítésen, ezen a ponton egyáltalán nem biztos, hogy újabb korlátozásra lenne szükség.
  • Nem úgy a szintén említett hitbox kérdésben, ami talán a legégetőbb, illetve a mozgás alapvető problémái a játékban.
  • A dennis által említett coach szabályt is igazán átgondolhatná a Valve, gondoljunk csak a Na'Vi vagy éppen a NiP teljesítményének visszaesésére az utóbbi időben.

Jól látszik tehát, hogy ezek a hibák a profiknál ugyanúgy zavaróak, mint az egyszerű játékosoknál, reméljük ha a tömeget nem, de a profikat talán meghallgatja a Valve fejlesztői stábja!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!