Csere a Fnaticnál: Broxah marad, Amazing megy a B csapatba

Csere a Fnaticnál: Broxah marad, Amazing megy a B csapatba

Challenger jungler > több évnyi rutinnal rendelkező LCS jungler.

5 hét után a változó talán a legjobb szó a Fnatic idei teljesítményére az EU LCS-ben: 3. helyen állnak a saját csoportjukban 4 győzelemmel és 3 vereséggel. A BabyFaker becenévre hallgató Caps se villog annyira, mint tavaly ilyenkor a szintén újoncnak számító Perkz, de nem is vele van a legnagyobb probléma: a dzsungelben Amazing már a tavalyi Origenben se villogott és ez a Fnatichoz való átigazolással sem javult, ezért már a 4. héten behozták a helyére a Challenger csapatból a fiatal, ám annál látványosabb megjelenésű Broxah-t. 

A statisztikák alapján jól látszik, hogy megváltozott a Fnatic játéka: egyrészt 3 meccsükből 2-t megnyertek és a Splyce ellen is egy szoros 2-1-re kaptak csak ki, másrészt (bár nem ugyanannyi mérkőzés van a két jungler mögött), a személyes statisztikák is magukért beszélnek:

Amazing Broxah statisztika

Broxah gyilkosságokban való részvételi aránya majdnem 75%, míg ugyanez Amazingnél 60%, ezen felül jobbak az arany mutatói és a Winrate is jól mutatja a pozitív irányba való változást. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő a csapat hétvégi döntése, miszerint a szezon hátralevő részére ez marad a felállás: Broxah az LCS-ben, Amazing a Challenger csapatban verseng majd.

Ez már biztos, azonban a LoL Esports oldalán megjelent egy új játékos is, mégpedig a támogató, Jesiz helyén: a korábbi mides-adc-coach támogatóként nem nagyon villogott eddig, aminek persze főleg Rekkles itta meg a levét (hol vannak már a Yellowstaros idők...), a LoL Esport hivatalos oldalán azonban már Panda neve szerepel, róla semmit se tudni, csak annyit, hogy egy német játékos LCS/CS rutin nélkül. 

A Fnatic legközelebb március 2-án, csütörtökön játszik az H2k ellen.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.