Ismét megvillant a világ legjobb Winston-játékosa - Videó

Ismét megvillant a világ legjobb Winston-játékosa - Videó

Szó szerint a határokat feszegette Miro az Overwatch APEX-en, elképesztő manőverrel iktatta ki az ellenfél Mercy-jét.

Továbbra is nagyban zajlik az Overwatch APEX második szezonja a világ és Dél-Korea legjobb csapataival, ahol a Lunatic-Hai és a Misfits nemrégiben a B csoport zárómérkőzését játszotta.

A végeredményt tekintve nem történt meglepetés: a koreai sztárcsapat igen simán elintézte a svédek hatosát, a Lunatic 3:0-ra győzött. Volt azonban egy megmozdulás, melyet mindenképpen érdemes kiemelni!

A főszerepben nem más, mint a világ legjobb Winston-játékosának tartott Miro, aki ezúttal is az említett tankkal igyekezett megállítani a Misfits rohamait. TviQ Pharah-ja a Zave által irányított Mercy támogatásával igen nehéz helyzetbe hozta a majmot, ekkor azonban jött a Primal Rage, és Miro a Mercy után eredt...

Miro szó szerint a határokat feszegette: még épp időben ki tudta iktatni Zave-et Ilios legszélén, majd egy Jump Packkel valahogy még visszaküzdötte magát biztonságba. Elképesztő manőver volt - a kommentátorok is egyetértettek abban, hogy erre valószínűleg csak Miro képes Winstonnal.

A Lunatic-Hai ezzel a győzelemmel egyébként megszerezte a B csoport első helyét - rajtuk kívül az LW Blue, a Meta Athena és a Team EnVyUs jutott már tovább a bajnokság következő szakaszába. A C és a D csoport utolsó mérkőzéseit a keddi nap folyamán rendezik majd, így hamarosan eldől, kik folytathatják még rajtuk kívül a második csoportkörben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!