Ég a ház az Origennél, jön vissza xPeke?

Ég a ház az Origennél, jön vissza xPeke?

A nehéz idők nehéz döntéseket szülnek, megint bajban az Origen.

0-12. 6 Bo3-as mérkőzés alatt egyetlen egy meccs győzelem se jött össze eddig az Origen számára a 2017-es EU LCS-ben, de látva a szezonkezdet előtt bejelentett lineup-ot, ez azért annyira nem is meglepő, sOAZ és Amazing távozásával, az ő rendes pótlásuk nélkül gyakorlatilag halálra lett ítélve xPeke szervezete.

A Satorius - Wisdom - Naehyun - Tabzz - Hiiva ötös egyáltalán nem működik, a két koreai, Wisdom és Naehyun nem teljesítenek jól, Hiiva pedig szintén gyengélkedik, nem véletlen, hogy már egy ideje keringenek azok a pletykák, hogy radikális változások jönnek a csapatban azért, hogy egyáltalán a kiesést megpróbálják elkerülni. 

A spanyol AS értesülései szerint Jakub "Cinkrof" Rokicki, a spanyol LVP ligában szereplő Baskonia junglere váltaná Wisdomot az OG csapatában, de állítólag Cinkrof visszalépett az utolsó pillanatban, mondván, hogy "nem akar egy süllyedő hajó legénységének tagja lenni". Az OG szerint viszont már kifizette érte a kivásárlási összeget, ami miatt be is nyújtottak egy hivatalos reklamációt a Riot Games felé. Az LVP az ügy tisztázásáig felfüggesztette Cinkrof játékjogát.

De ez még mindig csak a probléma egyik forrása. Naehyun az előzetes várakozásokkal ellentétben, egész stabilan játszott középen, de valószínűleg nem elég jól, a szervezethez közeli források szerint így a szezon közepén elkerülhetetlen xPeke visszatérése az aktív játékhoz, míg Naehyun leköltözik az alsó ösvényre, Hiiva helyére.

Egy biztos, ha xPekének kétfelé kell szakadnia, az megint csak nem fog jót tenni a szervezetnek, a legtöbb probléma ebből adódott tavaly is. Vajon ez az utolsó LCS szezonja az Origennek? Jelenleg az egyetlen kiútnak a süllyesztőből az tűnik, ha egy spanyol labdarúgó csapat felvásárolná őket kilóra, a befektetésből pedig jobb játékosokat lehetne venni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!