Efi nekiállt a 24. Overwatch-hős gyártásának?

Efi nekiállt a 24. Overwatch-hős gyártásának?

Tovább folytatódik a Blizzard teaser-sorozata, az előző héten bemutatott új karakter munkához látott!

Igen mozgalmas időszakot élünk most Overwatch fronton, legalábbis ami a találgatásokat illeti, a Blizzard ugyanis az elmúlt egy-két hétben vad tease-elésbe kezdett, kisebb-nagyobb jelekkel öntve olajat a találgatások tüzébe.

Íme egy kis időrendi áttekintés az elmúlt két hét törénéseiből.

  1. Jeff Kaplan elmondja, hogy nem Doomfist lesz a 24. hős a játékban
  2. Közzétesznek egy interjút egy fiatal feltalálóval, Efi Oladelével
  3. Jeff Kaplan megerősíti, hogy Efinek köze van az új karakterhez
  4. Támadás éri Numbani repülőterét, ellopják Doomfist öklét

Itt tartunk tehát most, az eddigi jelek alapján pedig leginkább arra lehet következtetni, hogy Efi egyik találmánya, egy általa létrehozott robot lehet majd az Overwatch következő játszható hero-ja.

Ez a teória kapott most újabb megerősítést, a Blizzard ugyanis nemrégiben közzétett a Twitteren egy képet, melyen egy Efi által összeírt lista látható, "ideje munkához látni" üzenettel.

A képen is látszik, hogy Efi valamiféle robotot építhet. Lehetséges, hogy egy testőr omnicot.

A listán szereplő dolgok:

  • OR-15 chasis: Az OR-15-s robotok Numbani védelmére épültek, pont ugyanolyanok, mint amelyek Numbani repterét védték.
  • Miniature Tolbelstein reactor: A Toblestein reaktor hajtja Zarya fegyverét is.
  • Axiom vocal processor: Az Axiom egy technológiai vállalat lehet, többféle termékkel. Numbanin több helyen is található Axiom poszter, amire az van írva: "építjük a jövőt".
  • Lucio-Oh's: A Lucio-Oh's egy zabpehely az Overwatch világában.

Ami még kiderül, hogy milyen lesz a karakter színezése, és azok alapján eldönthető, hogy Numbani, illetve Lucio színeit fogja viselni a karakter.

Érdemes megnézni közelebbről a lista alján látható ikont is, amely komoly hasonlóságot mutat a Numbaniban található plakátokon felbukkant Axiom robot mintázatával.

A nyomok és a kudarcba fulladt Sombra ARG után Efi várhatóan hamar elkészül majd robotjával. Viszont van egy feltételezés, miszerint a csavarkulcson található 5-19 felirat május 19-re utalhat, esetleg a 24. hősre, hiszen a két szám összege éppen ennyi. Reméljük, azért ilyen sokat nem kell megint várni az új hős eljövetelére, de ha mégis, nem kizárt, hogy ezt megelőzően még érkezik egy teljesen más játszható karakter (talán aki ellopta az öklöt). Hiszen Kaplan is megmondta: nem az a hős érkezik akire számítunk. Ez most is érvényben lehet.

Reméljük, hamarosan még több nyomot kapunk az új hős kapcsán!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!