NiKo bemutatkozott a FaZe-ben, a meccs legjobbja lett - VIDEÓ

Az IEM Katowice sok érdekes sztori tárházának ígérkezik, ezek közül talán a leginkább felkapott téma a FaZe új ötöse, immár NiKo-val.

Az IEM Katowice sok érdekes sztori tárházának ígérkezik, ezek közül talán a leginkább felkapott téma a FaZe őj ötöse, immár NiKo-val. A bosnyák csodagyerek nem is szeretett volna senkit kétségbe hagyni, már az első körben gyorsan belopott egy fraget rain elől:

NiKo a mérkőzés egészén villogott, pedig az eddigiek alapján Overpass nem éppen az ő játszótere volt, legutóbbi három meccsén egyszer sem tudodd 1.00-ás értékelés fölé kerülni. A FaZe-ben elsőre meglett az 1.51 is, például az ilyen aimfesztiváloknak köszönhetően:

Végül a FaZe 16:6-ra simán lemosta a pályáról az Immortals ötösét, NiKo pedig a mérkőzés legjobbja lett 21:12-es statisztikájával és körönkénti közel 100 sebzésével.

A mai nap során még négy mérkőzés vár NiKo-ékra a csoportkörben, de ha így folytatják, nem férhet kétség a továbbjutáshoz. A magyar közvetítés 16 órakor, a szintén izgalmasnak ígérkező Astralis vs. fnatic rangadóval kapcsolódik be, itt nézhetitek élőben:



TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!