A tank update folytatódik, Zac lesz a következő

A tank update folytatódik, Zac lesz a következő

Zac sem marad ki a megvizsgált tankok közül, őt is több változtatás fogja majd érni, leginkább a játékstílusát illetően.

Tehát a következő frissítésre ítélt tank nem más lesz, mint Zac. A zöld rágógumi hős már jó ideje velünk van az játékban és ez idő alatt olyan sok minden nem változott rajta. Persze a számokat változtatták itt-ott, történt azért finomhangolás, de az alapvető játékmechanikáját, mint messziről kezdeményező tank, rengeteg CC-vel, az változatlan marad, eddig.

Amivel elégedettek jelenleg is, az az E képessége, amivel kilométerekről be tud ugrani egy-egy harcba, az ellenfél ennek mondjuk már annyira nem örül, de legalább van egy indikátor, ami jelzi, hogy hova fog becsapódni a takonylabda. A passzívjával is boldogak, hiszen ez egy egyedi módja annak, hogy sustain-je legyen a játék minden szakaszában, a másik része pedig az újjáéledése, ami bátorítja a játékost, hogy igazán mélyre repüljenek be .egy.egy csapatharcba, akár egészen a backline-ig.

Ez így nagyjából a teljes alapját jelenti Zac-nek, szóval mi a probléma akkor vele? A Riot szerint, bár a lehetőség megvan a karakterben, hogy okosan használjuk, attól a ponttól kezdve, hogy berepültünk igen gyorsan ellaposodik az egész, és beszűkülnek a lehetőségeink.

Ezek fényében változtatni szeretnének pár dolgot. Jelenleg ha már a a célponton vagyunk, két dolgot tudunk nagyjából csinálni, spammelni a Q-t és W-t. Inkább a sebzéséből vennének kicsit vissza, hogy ezáltal más formájú CC-t biztosítsanak a számára, védelem nagyon nem kell neki külön, arra ott a passzívja.

Tovább szeretnék ezt a nyúló, rugalmas gumiember vonalat vinni és ezek mentén finomhangolni a képességeit. A mostani Q képessége nem igazán tükrözi ezt a rugalmasságot és összességében nem sokban különbözik a W-től, a lassítást leszámítva. A másik gondot az ultija jelenti, ami lényegében egy kaotikusabb verziója Wukong ultijának, de a hatása nagyjából azonos, mindenkit feldob a levegőbe.

Olyan képességtárházzal szeretnék őt felruházni, ami igazán megkülönbözteti őt a többiektől, tehát számíthatunk igazi takonyemberhez hűen ragadó, nyúló, kaotikus spelleket tőle, amik megnehezítik az ellenfelek életét.

Kis plusz infó, több részletet nem adhatnak, változik a hangszíne majd, a méretétől függően, ami pedig a HP függvénye. Összességében ebből arra következtethetünk, hogy sokkal inkább nehezebb lesz elmenekülni előle, ellenfeleit könnyebben tartja maga mellett, mindazon kívül, hogy a kezdeményezését nem veszik fel.

Megint lesz egy túlzottan OP hősünk, vagy sikerül ezúttal kibalanszolni?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!