Újabb magyar siker: máris Top 8-ban a budapesti Random Raptorok

Újabb magyar siker: máris Top 8-ban a budapesti Random Raptorok

Lezajlott a Meltdown City Clash második köre, ahol nem volt nehéz dolga a hazai csapatnak.

Remekül indult az előző héten a Meltdown City Clash a Budapest Random Raptors számára, hiszen a budapesti Meltdownt képviselő csapat dupla győzelemmel indította a sorozatot a német ellenfelekkel szemben.

Dupla győzelemmel indítottak a budapesti Random Raptorok

Kedd este megkezdődött a Meltdown City Clash, ahol a magyar csapat remek napot fogott ki!

Kedd este a versenysorozat második körében újból érdekeltek voltak a Raptorok: ezúttal a Starsbourg Storks volt az ellenfél. A játéknap azonban szokatlanul rövidre sikeredett, a közösségi szakasz ugyanis 2:1-es budapesti vezetésnél félbeszakadt, miután a franciáknál nemes egyszerűséggel elfogytak a játékosok - mindössze 5 vállalkozó szellemű résztvevő maradt az ellenfélnél. Ezzel a győzelem automatikusan a magyaroké lett, mind a közösségi, mind pedig a (végül meg sem kezdett) kompetitív szakaszban.

A két győzelem azt jelenti, hogy a Budapesti Random Raptors biztos csoportelsőként, maximális pontszámmal várhatja majd az egyenes kieséses szakaszt. Hogy kik lehetnek a potenciális ellenfelek, az csak a jövő hét folyamán derül ki, hiszen egy kör még hátra van a csoportmeccsekből - a magyarok itt erőnyerők lesznek, miután mindkét meccsüket lejátszották már. Top 8 a csoportgyőztesekből, illetve a két legjobb csoportmásodikból áll majd össze.

Az újabb győzelemmel biztossá vált tehát, hogy a Budapest Random Raptors a rájátszásban is ott lesz majd - az Esport1 természetesen azokat a mérkőzéseket is élőben közvetíti majd számotokra. A legutóbbi játéknap küzdelmeit itt nézhetitek vissza:

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!