VIDEÓK: Annyi a hiba Katowicében, mint égen a csillag

VIDEÓK: Annyi a hiba Katowicében, mint égen a csillag

A bakiktól hemzsegő IEM Katowice ismét megmutatta foga fehérjét. Egy darabig vicces, de most már inkább szomorú.

Már a múlthéten is úszott az IEM Katowice szervezőgárdája a hibák tengerén nem egyszer, de úgy tűnik ezen a héten sem kell aggódni amiatt, hogy szárazon maradnak. A gépcserék, stream leállások, observer gép leállások és mindenféle egyéb technikai gondok és a hatalmas csúszások mellett történtek egyéb nyalánkságok is az elmúlt két napban, ezért most összeválogattunk néhányat szemléltetésképp!

Rögtön a lista legelső szereplője elvehette a mezei CS:GO rajongó életkedvét is, hiszen az observer kifagyásának hála lemaradtunk Allu USP ace-éről a NiP ellen. Látszik a felvételen is, hogy maga az observer sem érti miért dobta ki a szerver "bad spectator password" üzenet kíséretében. Ezután egy rövid technikai szünet következett, természetesen.

A következő felvételen pedig azt csodálhatjuk meg, ahogy olofmeister feltűnik a FaZe vs Immortals meccsen! Igen, jól olvastad: olof néhány másodpercre a FaZe amúgy sem gyenge csapatát erősítette. Nagyon jó kérdés, hogy a párhuzamosan játszott meccseknél hogyan csúszhat be egy ilyen hiba? Mármint a szervezők nem lehetnek annyira kispályások, hogy felküldenek egy játékost a fnaticból egy élő meccsre?! Ezek szerint mégis, elképesztő.

A harmadik klipben ismét egy olyan hiba jelenik meg, ami teljességgel érthetetlen: az Immortals CS:GO játékosai helyett a G2 LoL játékosainak képét tették ki a szervezők. Hihetetlen, hogyan tudták ezt összekeverni, lévén az Immortals CS osztaga brazilokból és nem európai - dél-koreai vegyes felvágottból áll, ebből adódik, hogy nem az Egyesült Államokból, hanem Brazíliából érkeztek. Az pedig, hogy miképp sikerült összekeverni a G2 LoL csapatát az Immortals CS:GO-saival, hát inkább bele sem gondolnék. Nem nagy dolog egyébként megnézni egy képet, mielőtt odateszik 100 ezer néző elé. Vagy mégis?

Az utolsó felvételen pedig ismét figyelemre méltó bakit láthatunk a North-Virtus.pro mérkőzésről: a félidőt követően k0nfig úgy dönt, mindkét csapatban szeretne játszani egyszerre. A hibát az Ebot-nak köszönhetjük, mely úgy döntött, a CT-ben játszó byali helyett terrorba kerülő k0nfiggal jobban járna a VP, még akkor is, ha közben a North-ban szintén játszik a képsorok tanúbizonysága szerint. Egy-két perc kellett a hiba javításához, aminek meg sem kellett volna történnie.

Amennyiben történnek még nagyobb hibák feltétlen beszámolunk róluk, illetve ha kihagytunk most valamit, azt a cikk alatt jelezheted hozzászólás formájában!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!