Két nap se kellett, máris is megvan a #1 Legend neki

Két nap se kellett, máris is megvan a #1 Legend neki

Ebben a hónapban csak két napig tartott, hogy valaki végig verje az összes rangot az európai szerveren, lássuk, hogy mivel.

Nem kellett hozzá sok, március második napjának estéjére már ki is ütötték a #1 Legendet az EU szerveren. A gyors eredményt az orosz INER-nek sikerült elkövetni, tippeljetek, mivel!

Hát persze, hogy Jade Shaman-nal. Figyelembe véve, hogy a Pirate Warrior a Small-Time Buccaner nerf miatt már most érezhetően kevesebbet jön szembe a ladderen, ez a tipp nem volt túl nehéz. Lehet azt mondani, hogy ez a deck op, meg lehet megint szidni Brode-ot, hogy már megint van egy Shaman pakli, ami dominálja a játékot, de ez így nem teljesen igaz. Az egész nem olyan magától értetődő, mint anno volt a Face Hunter és nem annyira verhetetlen, mint az Aggro Shaman. Nem a legjobb, mert nem teljesen kiegyensúlyozott, de azért az sem igaz, hogy szétveri a laddert úgy, ahogy van. Ezen kívül pedig iszonyatosan képlékeny. Tele van olyan tech lapokkal, amiket cserélgetni lehet és így mindig lehet alkalmazkodni ahhoz, hogy mi a gyakori.

Érdekesség, hogy a menet vége felé INER Freeze Mage-re váltott, ezzel ütötte ki a Legend Rank 1-et.

Aggro Jade (Amnesiac)

Lehet az egészet aggro pakliként felfogni, mint ahogy Amnesiac rakta össze. A Pirate és a jade szinergia tök jól megfér egymás mellett. Persze a Buccaneer már megkapta a nerfet, de attól függetlenül még működik a dolog, ebben a verzióban a legszembetűnőbb, hogy nincs benne az öreg Bronzszakáll, de ettől függetlenül, ha az első három körben tele tudja pakolni a pástot, akkor nem nagyon lehet megállítani.

Control jade (Strifecro)

Ezt a paklit főleg arra találták ki, hogy a Midrange és Aggro variációk életét nehezítse meg. A dupla Maelstorm, dupla Lightning Storm egy Bloodmage-dzsel támogatva durván erős kontrollt ad. Majd pedig a játék kései szakaszában a Healing Wave és a Jade Chieftain stabilizálja a helyzetet.

D-Evolve jade (Kibler)

Kibler itt annyival gimpelte meg a Control verziót, hogy bepakolt két Evolve, meg egy Devolve lapot. A pakli lényege ettől még nem veszik el, de a kétféle tech lap másra hegyezi ki a játék kései szakaszát. Az biztos egyébként, hogy sokkal nagyobb szerepe van a jó öreg RNG-nek, de ezzel együtt poénosabb is vele a játék.

Ezzel pedig a sor nem ért véget, a Jade Shaman azért jó, mert szinte a végletekig lehet variálni, emiatt pedig Frodan is úgy gondolja, hogy most ez a legjobb versenypakli, na meg a ladder-en is kezdi elfoglalni a helyét a trónon.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!