Ismét vannak magyarok a Hearthstone Top 200-ban, hétfőn többen is remekeltek!

Ismét vannak magyarok a Hearthstone Top 200-ban, hétfőn többen is remekeltek!

Szorgalmasan gyűjtögetik a HCT-pontokat a magyar játékosok, lássuk a legfrissebb eredményeket!

Februárban megkezdődött a Hearthstone tavaszi szezonja, így újult erővel lehet gyűjtögetni a HCT-pontokat. Természetesen a magyar játékosok is igyekeznek minél több egységet összeszedni a Spring Playoffig - a februári Ranked szezon sem volt ilyen tekintetben sikertelen!

A Blizzard nemrégiben közzétette a havi Top 200-at, az európai szervereken pedig négy magyar játékos is bekerült a legjobbak közé:

  • SteveFrench - #58
  • gété - #81
  • zridex - #145
  • drSteveice - #182

SteveFrench és gété 4-4, zridex és drSteveice pedig 2-2 HCT-ponttal gazdagodtak a hónapért. Ezen felül természetesen most is mindenki kapott 1-1 pontot, aki elérte a Legend rankot.

Folyamatosan zajlanak emellett a különféle Open Cupok is, melyeken szintén lehet gyűjtögetni a pontokat. A hétfői nap a magyarok szempontjából különösen sikeres volt: a Strivewire két tegnapi versenyén összesen öten is bejutottak a Top 8-akba. Az első versenyen exigo és SteveFrench a negyeddöntőig (1-1 pont), ChaiNCalleR pedig az elődöntőig (2 pont) jutott. Míg a második versenyen cLassiC a top 8-ig (1 pont), PenhaDani pedig a top 4-ig (2 pont) menetelt.

Gyűlnek tehát a pontok, sok magyar álmodozik arról, hogy ott lehet majd a tavaszi Playoffon - a legutóbbi szezonban exigo és ChaiNCalleR számára jött össze a Top 64. Reméljük, hogy a következő két hónapban még nagyobb sikerekről számolhatunk majd be!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!