Galio végre GaliJó lehet? Az első teaser alapján ígéretes

Galio végre GaliJó lehet? Az első teaser alapján ígéretes

Tegnap jelent meg egy teaser videó a Galio rework kapcsán és hát azt kell mondjuk elég ütősre sikerült. Galio új személyisége dagad a magabiztosságtól, reméljük játékával is alá tudja majd ezt támasztani.

Hosszú évek várakozása után végre betartották ígéretüket a Riotos kollégák és már nem kell sokat várni a Galio reworkre. Kicsit több, mint egy perces teaser videó érkezett hozzánk, amiben láthatjuk, mennyire megváltozott a karakter külsőre is, a személyisége és persze a hangja, na meg a mutatós új képességei.

A pontos részleteket még nem tudni, de redditen annyit elárult a kiadó egyik munkatársa, hogy a videóban csak három képessége látható. Az eddigi ultija, ami területi felbőszítést (tauntot) adott nem szerepel benne, de rendelkezni fog ilyen képességgel, csak nem ultiként.

Addig is nézzük meg a többi azért, lesz egy gap close képessége, amivel távolságot tud majd ledolgozni és a végén felütni valakit a levegőbe, valamint a korábbi E képessége is egy adott helyen egy minitornádót hoz létre. A végső képessége talán egy Pantheon és egy Malphite keveréknek mondható, ahol felemelkedik, egy hangrobbanást követően villámgyorsan előrerepül és valahol becsapódik, feldobva ellenfeleit. Szinte már látjuk a Yasuo mainek izzadó tenyerét, ahogy arra várnak, hogy rácsapjanak az R gombra ezt követően.

Ki más nézte volna ki magának ezt a karaktert dzsungelbe, mint az UOL játékosa, Xerxe.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.