Ezért sem állt még készen Orisa arra, hogy bekerüljön a játékba - Videó

A friss változtatások mellett egy meglehetősen komoly bug is felmerült a legújabb Overwatch karakter kapcsán.

Elviekben akár már ma is bekerülhetett volna a játékba az Overwatch legújabb karaktere, az előző héten bemutatott Orisa. Erre azonban nem csak hogy nem került sor, de a Blizzard még további finomításokat is bevezetett a tesztszervereken szerzett tapasztalatok alapján - a Fusion Driver tárkapacitása, valamint a Supercharger költsége is változott a legújabb frissítéssel.

Újabb változások jönnek: Ana, Junkrat, Orisa, Sombra, Winston, Zenyatta is érintett

Ismét frissítés érkezik a PTR-szerverekre, hat karakter működésén is módosítottak - köztük a legújabb hősén is.

Ez azonban még nem minden, a balanszproblémák mellett akadtak más gondok is. Egészen konkrétan az Ultimate képességgel, a már említett Superchargerrel, miután a furmányos játékosok - ahogy azt már megszokhattuk - itt is találtak egy olyan kiskaput, amely óriásit dobott a képesség erején.

A trükk lényege, hogy ha lépcsőre helyezik el a Superchargert, akkor az nemes egyszerűséggel átesik rajta, ami szinte lehetetlenné teszi a másik csapat számára, hogy megsemmisítse azt. Miután a képesség 15 másodpercen keresztül tart, ezért ez óriási előnyt jelent, hiszen az általa biztosított 50 százalékos sebzés boost hatalmas segítség a csapattársaknak.

A fenti hibát több pályán is reprodukálták már a játékosok, sőt, ami talán még ennél is durvább, hogy egyeseknek a payloadba is sikerült beleapplikálniuk a Superchargert, ami végképp súlyossá teszi a hibát.

Látható tehát, hogy Orisa egyelőre még nem áll készen, a Blizzard azonban remélhetőleg minél előbb kipofozza a karaktert, hogy élesben is bekerülhessen a játékba!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!