Kevésbé leszünk kifárasztva, Aatrox újra feltámad? - 7.5-ös patch

Kevésbé leszünk kifárasztva, Aatrox újra feltámad? - 7.5-ös patch

Újabb frissítési csomag érkezett, megpróbálták a lövészeket kicsit kiegyensúlyozni, Aatroxot visszahozni, pár mágus gyengíteni és  a tárgyakat is helyrepofozni.

Újabb dömping érkezett a 7.5-ös patch során, nagyon mélyen nyúlnak bele a játékba mostanában Riotos oldalról, de ez talán annyira nem is nagy baj, vannakbőven kilengések, amiket orvosolni próbálnak, nézzük ezúttal mire jutottak.

Hősök

Aatrox: egy kisebb reworköt kapott, ami a passzívját változtatja meg. Gazdagodik egy a Vladimir passzívjához hasonló Vér rohammal, ami plusz sebzést és támadási sebességet ad, ha megtelt a vérkút. A vérkutat a képességek használatával lehet megtölteni innentől, illetve csökkent az újjáéledés töltésideje. Q ugrása már ingyenes, kevesebb alapsebzés, de több bónuszt kap. W-je is erősödött, nem kerül már semmibe egyik forma sem, több gyógyítás, viszont kevesebb bónuszsebzés. A területi E képessége fix életerőbe kerül és magasabb szinteken többet sebez, valamint lassít.

Fizz: Q csúszása nagyobb varázserőarányt kapott, W dot-ja pedig rövidebb idő alatt okoz ugyanannyi sebzést, a jel tovább maradt a célponton. Végső képességének idegesítő hitboxa elvileg megszűnik, nem fog mindenkire ráakaszkodni a hatalmas cápa.

Kindred: szintén nagyon változtatást kapott a passzívja, kissé máshogy jelöli ki majd a célpontokat a dzsungelben, mint eddig.

LeBlanc: A Q első és második fele is megint többet sebez minionokon, viszont a W csúszásának sebzése alapból kevesebb mint a felére csökken, mesteri varázslatként szintén nem sokkal jobb a helyzet ilyen téren.

Lucian: az animációi picit rövidültek magasabb szinteken és jobban irányítható lesz egy-egy varázslat után.

Miss Fortune: Q pattanó lövése változik, annak is a második fele, ugyanis nem kap bónusz sebzést rá, ugyanannyit üt, mint az első. Ha első lövése végez célpontjával, a továbbpattanó lövedék mindig kritikus lesz, amire hatással vannak a tárgyak (pl Határtalan Penge).

Rengar: csökkent az alappáncélja, W ordítása kevesebb dzsungelszörnyektől elszenvedett sebzést tölt vissza, ezzel is lassítva kicsit a haladását.

Ryze: a W alapból kevesebb ideig köt egy helyhez, a felerősített varázslat változatlan. E képessége maximális szinten éri csak el a mostani újratöltési időt és magasabbról indul.

Varus: Q nyílvesszeje rengeteg gondot okozott már, így ez gyengítésre kerül, teljesen felhúzott íjjal kevesebbet sebez és az újratöltési idő is nőtt, viszont ez csökkenthető Métely jelzőket (W) robbant be ellenséges hősökön.

Tárgyak

A letaszított király kardja: csökken az ára, nő a sebzés illetve az életlopás, viszont csökken a támadási sebesség bónusz. Aktív képessége fix mennyiséget sebez, de ez a sebzés nem alakul gyógyítássá.

Az éj kardja: felezték a pajzs időtartamát.

Mesterségek

Sziklaszilárd paktum: lecserélték a Sziklaszilárd köteléket, cc-vel rendelkező tank támogatók szeretni fogják, bónusz életerőt ad, a CC pedig megjelöli az ellenfeleket egy földrúnával, ami 4 másodpercig marad a célponton, ez alatt az idő alatt a szövetségesek alaptámadásai bónusz sebzést okoznak a maximális életerőnk alapján.

A Pusztítótűz érintése: kötelező mesterség Jhin-nek, többek közt emiatt is volt annyira erős, ennek a bónusz sebzési arányát csökkentették.

A Hadúr vérszomja: hasonlatosan a töltőpengéhez, nem állandóan nyújt életlopás, hanem egy feltöltött támadást nyújt, amit támadással és mozgással lehet feltölteni. Szinttől függően ez az egy támadás egyre több életlopást ad.

Idézői varázslatok

Kifárasztás: nem csökkent alaptámadási sebességet már és az ellenállásokat sem.

Ezeken kívül sok új animáció került be, egyeseket kicsit finomítottak és nemsokára újra jön a Felemelkedés, mint hétvégi játékmód.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.