Dev1ce tegnap már nem játszott, rekeszsérv a pontos diagnózis

Dev1ce tegnap már nem játszott, rekeszsérv a pontos diagnózis

Az Astralis legnagyobb sztárja egy időre pihenőre vonul, egyelőre nem biztos a műtét időpontja.

Az Astralis-Virtus.pro meccsen a dánok rajongói már felfigyelhettek rá, hogy a csapat legnagyobb sztárja helyett a coach, Zonic ugrott be ötödiknek. Dev1ce távolmaradása mögött egy közelgő műtét áll, mostanra pedig már a pontos diagnózis is megvan.

A tavalyi év egyik legjobbjánál rekeszsérvet állapítottak meg, mely lényegében annyit jelent, hogy a gyomor alkalmanként a hasi régióból felcsúszik a mellkasba, felesleges nyomás helyeztve más szervekre, és a gyomor tartalmára. A nyomás pedig kellemetlen, fullasztó érzéssel, nyelőcsőgyulladással és köhögőrohamokkal jár, melynek később akár súlyosabb szövődményei is lehetnek.

A jó hír, hogy a rekeszsérv egy egyszerű rutinműtéttel megszüntethető, ám mellékhatásokkal és pár hetes felépüléssel kell számolni esetében. Dev1ce még mindig nem egészen tudja mi tévő legyen, de a játékot egyelőre hanyagolja.

A tegnapi meccsen igazából nem is az ő távollétén múlott a vereség, hiszen Zonic jól játszott a VP elleni párharcon, a hosszabbításba torkolló Nuke-on a csapat legjobbja volt.

Gyors felépülést és jó egészséget kívánunk innen is dev1ce-nak, reméljük hamar újra szerverre lép!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!