Több mint 216 nap után, ha a szériát nem is, de egy meccset megnyert az Origen

Több mint 216 nap után, ha a szériát nem is, de egy meccset megnyert az Origen

75 perc alatt nyerte meg első és eddig egyben utolsó meccsét is az Origen ebben a szezonban, a szériát azonban végül a Roccat nyerte.

Ha megtörni nem is, de legalább megrepedt a jég az Origennél, tegnap végre megnyerték az első mérkőzésüket ezzel a felállással. Hogy miért csak repedt? A szériát a végén a Roccat hozta el, így az Origen maradt az egyetlen csapat Európában, akinek továbbra sincs szériagyőzelme.

Régóta várt már erre az áttörésre az Origen, bár valószínűleg szerettek volna duplázni is. Nézzük mennyi időbe is telt ez nekik pontosan? Utoljára 216 nappal ezelőtt sikerült meccset nyerniük, ami nem kevés idő, ezalatt összesen 9 órát, 14 percet és 50 másodpercet töltöttek az Idézők szurdokában.

Hosszabb ideig játszottak győzelem nélkül mint:
- a teljes Karib Tenger kalózai franchise
- a teljes Mission Impossible franchise
- a teljes Indiana Jones franchise
- egy teljes munkanap
- a leghosszabb baseball meccs valaha (Red Sox vs Red Wings)
- a tegnapi EU LCS rekordhosszúságú napjának streamje 7. hét, első nap, GIA vs. VIT | ROC vs. OG

Az egész időszak tovább tartott mint:
- egy szitakötő életciklusa
- egy nyári gyakorlat
- 40 oda-vissza út busszal Los Angeles és New York között
- végignézni az elmúlt 13 modernkori olimpiát egésze 1990-ig
- egy teljes tanév Magyarországon

Ha egy rekord nem lett volna elég, a Roccatnek sikerült a legtöbb gyilkosságot összeszednie egy mérkőzés alatt ebben a szezonban, szám szerint 34-et. Ezt a rekordot eddig egyébként a Splyce tartotta 27-el. A teljes Bo3 alatt összesen kilencszer ölték meg a Baron Nashort, ebből mindösszesen egyszer került csak a Roccat-hez, hiába nyerték ők a szériát. Sárkányokból 16-ot sikerült leölni, amiből 6 darab rádaásul ősi volt, az egyensúly valahogy itt is kicsit eldőlt az Origen javára, mivel ők ebből 13-at hoztak el.

Tornyokból a Roccat 29-et döntöt be, míg az Origen 15-öt, ez már kicsit jobban reprezentálja a végeredményt, a teljes játékidő pedig 2 óra és 43 perc volt. Nem lehetett ez egyszerű a kommentátorok számára sem, de elmondhatjuk, hogy felkészültek minden eshetőségre.

Nem volt sem rövid, sem egyszerű ez a győzelem és a héten még lesz hasonló mérkőzésünk az utolsó helyezettek között, szóval érdemes lesz felkötni a gatyánkat, mivel a Roccat a Vitality-vel is megküzd szombaton.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!