Íme a 10 legszebb megmozdulás a két óriás párharcából!

Íme a 10 legszebb megmozdulás a két óriás párharcából!

Múlt héten a koreai régió két legerősebb csapata mérte össze tudását, sokan már most őket jósolják a VB döntőjébe, lássuk mit produkáltak nekünk.

Az LCK-ben sincs idő unatkozni, főleg ha olyan nagyóriások csapnak össze, mint a háromszoros világbajnok SKT T1 és az idei évben a riválisuknak tartott kT. Mindkét gárda tele van sztárjátékosokkal, akik nem csak nevük miatt ismertek, de hétről hétre tesznek is érte, hogy a figyelem központjában maradjanak világszinten. Egy igazán epikus Bo3-nak lehettünk a szemtanui, ahol végül a kT maradt alul, de egyáltalán nem adták magukat könnyen és az SKT-t igazán megizzasztották.

Nézzük is sorban a 10 legszebb megmozdulást ebben a szériában!

Mata, az igazi Thresh god

Az SKT épp elhozta a pokoli sárkányt, de erre a kT egy gyors mid rush-al válaszolt. Mata kereste célpontját és meg is találta Banget. Bár az Ezreallel el tudott menekülni, a doboz és villanása segítségével Mata is túlélte az összecsapást, sőt még a Graves ultit is kikerülte, ami nem egy egyszerű művelet. A kialakult káosznak és a Rumble ultinak köszönhetően még egy toronnyal is gazdagodtak.

Faker és az indokolatlan sebzés

Mi a teendő alapesetben, ha kapsz egy kifárasztást? Ha Faker a neved, akkor sétálsz tovább befele a bázisba és még ilyen állapotban is több, mint 600 sebzés ad ki PawN-ra, akit Peanut Graves-e könnyedén befejez. Miután a kifárasztás elmúlt, még megkínálja további 900-al Deft-et is.

Deft lefagyaszt, Smeb eléget

Faker sem legyőzhetetlen, bár az 1 v 1-et túléli PawN-nal szemben, az Ashe nyílvesszőt már nem tudja kikerülni és Peanut hiába jön a segítségére, mindketten az életükkel fizetnek, mikor megjelenik Smeb és elporlaszt mindenkit.

Just Faker things

Bang éppen hallot és 10 gyilkossággal van lemaradva az SKT, de ez nem állítja meg Fakert abban, hogy villantson megint egyet. Nautilus Mélységi rohamát egy gyönyörű Vonzáshullámmal követi le, aminek eredményeképp négyen is otthagyják a fogukat, így csak PawN-on marad meg a Baron erősítés.

Így védd meg a Nexusod

Az első mérkőzés nagyon oda-vissza sikerült, bármelyik gárda elhozhatta volna a győzelmet, de az egyik döntő pillanatban Huni és Faker életben tartják a Nexust, újabb esélyt adva ezzel maguknak.

Hunit nem lehet megölni

Nyeregben érezhette magát a kT, miután Smeb rácsúszott Maokai-jal Hunira, de a narancsok, valamint Karma segítségével csodával határos módon túlélte ezt az egészet, sőt még fel is takarítottak utána.

Mesterlövészek, mesterlövészek mindenhol

PawN és Mata első kézből érezték a Vonzáshullám hatását. Mata még nagy nehezen kijött ebből a szituációból, de Bang sem volt rest, egy jól időzített Táncoló ihlettel Score-tól tovább pattant Mata fejére, kényszerpihenőre küldve ezzel a sellőlányt.

Smeb nem engedte ki a cicát játszani

Peanut nagyon jó helyzetben érezhette magát, épp elhasználta Rengar ultiját, szinte már érezve a következő áladozatának félelmét. Smeb Camille-ja viszont közbeszólt és az ugrás közbe kábította el őt, a beugrás elmaradt sőt még a Hextech ultimátumot is megkapta, így a cica nem járt jól ezúttal.

Score elolvad, Profit profitál

Szokásos Baron Nashor tánc, az SKT szeretné elvinni, Score pedig az odú túloldalán vár a megfelelő pillanatra, hogy ellopja azt. Profit viszont ezt máshogy gondolta, egy agresszív villanás után elolvasztja a dagit, így Blank-nek már könnyű dolga volt elsújtani.

Ezt ne próbáljátok ki otthon

Bang Ezreal-je ismételten jó választásnak bizonyult, a játékstílusa azonban kissé egyedi volt az egész meccs alatt. ADC létére folyamatosan ő kezdte és fejezte be a harcokat, ebben a klippben is gondolkozás nélkül ugrott befele az ellenfél csapatának arcába, bízva a képességeiben és persze egy jól időzített Lulu Vadon Szavában is. Még akkor sem futamodott meg, mikor Jayce koppintott egyet a fejére kalapácsával és végül befejezte a Nexust, megnyerve a szériát az SKT-nek.

Plusz egy bónusz, Bang eléri az 1000. gyilkosságát az LCK-ben

Igazán izgalmas és szoros széria volt, aki teheti, mindenképpen nézze vissza, mert megéri. Nem látni mindennap ilyen szintű League of Legends játékot, még az LCS-ekben sem.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!