Amerika ezúttal lenyomta Európát: íme február legjobb Arena játékosai!

Amerika ezúttal lenyomta Európát: íme február legjobb Arena játékosai!

A következő hónapban azonban már másfajta összesítésre számíthatunk - a Blizzard rájött, hogy így nem az igazi a rendszer.

A Blizzard igen kevés hivatalos statisztikát közöl a Hearthstone játékosok felé, ezért is volt örömteli pillanat az előző hónapban, amikor is megérkezett az Arena Top 100, amely minden régióból megmutatta, milyen átlagot hoztak a legjobb játékosok az Arena módban.

Mutatjuk január legjobb arénásait. Lássuk ki hány nevet ismer:

Amerikai, ázsiai és európai toplistával jelentkezett a Blizzard, számba vették a hónap legjobb aréna játékosait.

Nemrégiben befutott a februári hónapra vonatkozó összesítés, melynek alapján elmondható, hogy ezúttal - a januári hónappal ellentétben - egy amerikai játékos produkálta a legjobb átlagot. Méghozzá nem is akárki: a Luminosity HS-sztárja, Chakki, akki 30 Arena run során 8.93-as átlagot tudott összehozni. Íme a névsor:

Európa

(a teljes Top 100)

Amerika

(a teljes Top 100)

Fontos hír az Arena-rangsor kapcsán: a Blizzard belátta, hogy a fenti rendszer - amely azon játékosokat rangsorolja, akik legalább 30 Arena menetet indítottak a hónapban - nem az igazi. Leginkább két okból:

  • A 30. Arena run után nem feltétlenül ösztönzi a játékosokat a folytatásra az átlag rontásának kockázata miatt
  • Sok játékos hajlamos arra, hogy új accountot hoz létre egy gyengébb időszak után, ami torzítja az eredményt

A Blizzard éppen ezért mostantól nem az összes Arena menetet fogja vizsgálni a statisztika összeállítása során, hanem mindenkinél a legjobb átlagú 30 egymást követő Arena runt fogja figyelembe venni. Ezáltal még élesebbé válhat a versengés a jövőben!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!