Közvetítés: kemény hét áll a HR előtt, két ligában is pályára lépnek

Közvetítés: kemény hét áll a HR előtt, két ligában is pályára lépnek

A StarLadder selejtezőjén a Team Spirit lesz az ellenfél, az ESL Pro League-ben a Heroic-kal csapnak össze.

Az ESL Pro League következő játékhetében a Kinguin elleni döntetlen után ismét egy biztató párosítás vár a HellRaisers-re. A Heroic csapata az utóbbi időben jó eredményekkel hívta fel magára a figyelmet, ám a számok igencsak csalókák ebben az esetben. Legutóbbi 15 meccsükből ugyanis csak Nuke-on és Overpass-on tudtak nyerni, így egy ügyes vétóval könnyen zavarba hozható a dán csapat!

A szerdai meccset, mivel munkaszüneti napról beszélünk, szinte kötelező lesz nézni, ha már úgyis ráér mindenki, az este 19 órás kezdés nincs is túl későn, ráadásul jó esély kínálkozik egy újabb magyar sikerre! A közvetítés a már megszokott csatornán követhető:

Az ESL Pro League pontvadászata után csütörtökön egy egyenes kieséses ágrajz vár DeadFox-ékra, a StarLadder i-League harmadik szezonjában már csak 3 hely kiadó az európai együttesek számára, a fennmaradó helyekért óriási csata várható. Nyolcan vannak még versenybe, elég erős a riválisok névsora.

Az elődöntőkre mint látható összejöhet egy fnatic-HellRaisers rangadó is akár, a G2 pedig bárkit kap a másik ágon, parázs meccs lesz ott is. Ehhez azonban még mindenkinek bizonyítania kell a nyolc között, hogy igenis helye van az elődöntőben, a HellRaisers-re a Team Spirit vár csütörtökön.

A délután 17-kor kezdődő Bo3-ra jobban teszi a HR ha alaposan ráfeszül, hiszen a Spirit már a mousesports-ot is alaposan meglepte az előző körben, DavCost elképesztő formában ontja a frageket. Kemény csata lesz, munka és suli után tökéletes ráhangolódás az esti játékra:

Két egymást követő nap, két jó hangulatú és izgalmas DeadFox meccs, ezt a sorozatot kár lenne kihagyni! Találkozunk a közvetítéseken!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!