A németek saját csapattársukat utálják ki a Hearthstone Global Games-ről

Továbbra is zajlik a kampány P4wnyhof ellen, Sintolol talán minden eddiginél messzebbre ment.

A Blizzard az előző héten elindította a szavazást a Hearthstone Global Games-re, ahol a közönség dönthet arról, hogy kik képviseljék majd az egyes nemzeteket. A magyar csapatról korábban már írtunk: a csapatkapitány exigo mellé az alábbi 8 játékos közül fog kikerülni a 3 legnépszerűbb.

Hearthstone Global Games: szavazz a magyarokra az ingyen kártyacsomagért!

Elindult a voksolás: ti dönthetitek el, hogy mely játékosok képviseljék hazánkat a nemzetek tornáján!

Amíg idehaza leginkább a kampányolás megy, addig pár országgal arrébb az ellenkampány. Németországban már a Hearthstone Global Games menetrendjének bejelentésekor beindult a negatív hullám, most azonban, hogy kiderültek a jelöltek, új szintre lépett az ujjal (nem) mutogatás.

A történések középpontjában P4wnyhof áll, akinek igen rossz a megítélése azóta, hogy 2014-ben a TaKe TV Gentleman's Cup szervezőjeként a saját csapata, a Planetkey Dynamics javára tévedett - mint később kiderült, nem feltétlenül ártatlanul. A lehetséges csapattársak közül Xixo és SuperJJ is nyíltan kikelt a Twitteren, amikor kiderült, hogy P4wnyhof is ott lehet a jelöltek között - utóbbi egészen odáig ment, hogy megígérte: lemond a helyéről, ha a botrányhőst is beszavazzák.

Nos, a jelöltek névsora múlt hét óta már ismert, a német játékosok között pedig ott van P4wnyhof is. Újabb adag olaj került már tehát a tűzre, a csapatkapitány Sintolol pedig talán minden eddiginél messzebbre ment az alábbi bejegyzéssel.

"7 király német játékosra szavazhattok" - írja, lényegében tudomást sem véve azzal, hogy P4wnyhof is ott van a jelöltek között. Sőt, ki is satírozta őt. Jelenleg tehát a német kompetitív HS community sokkal inkább hasonlít egy puskaporos hordóra, mint valódi közösségre - hamarosan kiderül, hogy milyen befejezése lesz a történetnek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!