A gyenge teljesítmény miatt kellett távoznia pyth-nek

A NiP veterán négyese ismét új ötödiket próbál kinevelni maga mellé, de Fifflaren óta egyre csak romlanak a lehetőségek.

Mióta a NiP megnyerte első, és eddig egyetlen Major versenyét Fifflarennel, nem sikerült méltóképpen pótolni a svéd AWP-st. Maikelele elsőre alkalmasnak tűnt a feladatra, mint ahogy később allu és pyth is, de végül mindegyiküktől elköszöntek a nindzsák, és mást hoztak a helyére.

Eddig bírta a NiP, új ötödiket igazoltak a nindzsák!

Az egykori Major győztes csapat a sorozatos kudarcok után végre rászánta magát a cserére.

A legújabb szerzemény Draken, aki main AWP-sként új színt hozhat a NiP játékába, és pyth gyenge teljesítménye miatt még azt se mondanánk, hogy nehéz dolga lesz nagyot villantani.

Pyth ugyanis betegsége és hosszú kihagyása miatt utolsó versenyein igen alacsony értékeket hozott utolsó versenyein, egy világelitbe vágyó csapatnál ennél sokkal több kell. Draken azonban köszöni szépen és elégedett az utóbbi időkben nyújtott teljesítményével.

Persze a NiP és az Epsilon által látogatott versenyek nem egy kategóriába tartoznak, de a két számsor azért mégis csak beszédes. Draken számára viszont nincs túl sok idő alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, egyből jön a mély víz. Az ESL Pro League következő fordulójában az eddig nyeretlen NiP a Virtus.pro ellen lép pályára, nehéz ellenféllel szemben kellene tehát begyűjteniük az első pontokat a nindzsáknak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!