Könnyen lehet, hogy ez lesz a következő Un'Goro kártya

Könnyen lehet, hogy ez lesz a következő Un'Goro kártya

A legújabb Journey to Un'Goro videóban a Blizzard leleplezett egy "fél" új kártyát.

Hiába a két héttel ezelőtti bejelentés, a Blizzard azóta erősen titkolózik a következő Hearthstone kiegészítő, a Journey to Un'Goro kapcsán. Egy lap ugyan kiszivárgott már azóta, illetve a játék vezető dizájnere néhány apró infómorzsát is elhintett számunkra, a lapbemutatókra még várnunk kell egy kicsit.

Hogy pontosan meddig? Március 17-ig: ezen a napon, vagyis most pénteken kezdődnek a hivatalos lapbemutatók. Úgy tűnik azonban, hogy addig is kaptunk egy kis teasert: nemrégiben érkezett egy új élőszereplős videó, melyben Professor George H. Doyle mesél nekünk Un'Goro veszélyeiről. És bár a kiegészítő kapcsán semmi konkrétat nem tudunk meg belőle, a stáblista után mégis van egy jelenet, ami miatt érdemes megnézni.

A videó végén felbukkan a Galvadon kártya, ami egy 5 manás Paladin Beast lesz, melyet a The Last Kaleidosaur quest teljesítéséért kapunk majd - vagyis vélhetően ez lesz a jutalom a Paladin questért. Maga a képesség sajnos nem ismert még, ahogy a statok sem, így csak egy "fél" (vagy inkább negyed) új lapról beszélhetünk.

Nagy valószínűséggel nem véletlen, hogy a Blizzard pont ezt a kártyát rakta a videó végére - könnyen lehet, hogy ez lesz az első lap, amit hivatalosan lelepleznek majd. Pénteken kiderül!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!