Ennyit az ígéretről: mégsem indul Noggenfogger deckkel a brit játékos

Ennyit az ígéretről: mégsem indul Noggenfogger deckkel a brit játékos

GreenSheepnek úgy tűnik, csak a szája volt nagy: nem vállalja be a mém paklit a vb-selejtezőre.

Nem akármilyen húzással hívta fel magára nemrégiben a figyelmet a brit Hearthstone játékos, GreenSheep, aki a Twitteren azt írta: ha bejegyzése kap 5 000 retweetet, akkor Noggenfogger Zoo paklival fog indulni a jövő heti világbajnoki selejtezőn. Hogy mi ez a pakli és mi áll az egész történet hátterében? Erről korábbi hírünkben olvashattok bővebben.

Összejött az 5.000 retweet, mém paklival megy a vb-selejtezőre

Greensheep a közösség kezébe adta a sorsát - már most biztos, hogy ez lesz a verseny egyik legnagyobb poénja.

Nos, nemrégiben kiderült, hogy a nagy vállalásból nem lesz semmi: GreenSheep mégsem indul el a paklival, hiába lett meg az 5 000 visszajelzés. Az egyik magyarázata az volt, hogy bizonyítottan botokat használtak azért, hogy átlépje a bejegyzés a szükséges határt, és erre nem gondolt - ha "csalás" nélkül lett volna meg az 5 000, akkor valóban elgondolkodott volna a decken.

Úgy tűnik azonban, hogy nem ez volt a fő indok: egyszerűen túl nagy a tét ahhoz, hogy egy ilyen poén beleférjen - 2014 után szeretne újra kijutni a világbajnokságra. Az alábbi bejegyzés is ezt bizonyítja.

"Nyugodtan lehet engem utálni, de az elmúlt 3 évben azon dolgoztam, hogy bizonyítsak és visszatérjek a világbajnokságra, most pedig végre megkaptam az esélyt."

Azzal persze nincs gond, hogy a kvalifikáció ennyire fontos GreenSheep számára - sőt, ez teljesen normális. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy okos döntés volt-e vajon bevállalni a leírtakat...

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!