Kinyomozták az ajándék pakkból, mikor jöhet az új kiegészítő

Kinyomozták az ajándék pakkból, mikor jöhet az új kiegészítő

Lehetséges, hogy a legújabb Tavern Brawlért kapott Un'Goro kártyacsomag idő előtt lebuktatta a Blizzardot.

Apró meglepetéssel készült nekünk a Blizzard a legújabb Hearthstone Tavern Brawlban, hiszen az aktuális kocsmai bunyóért járó ajándék kártyacsomag ezúttal - rendhagyó módon - nem más, mint egy Journey to Un'Goro kiegészítő.

Kinyitni persze még nem lehet, hiszen az új kieg csak valamikor áprilisban érkezik. De pontosan mikor? Ezt próbálták kideríteni a játékosok, így kísérletezésbe kezdtek. A számítógép órájának állítgatásával sikerült rájönni, hogy a kártyacsomagokat április 6-tól lehet kibontani. Az alábbi videó bemutatja, hogy valóban összejön a művelet - a játék persze egyelőre még nem tudja feldolgozni az új csomagot, ezért a bontás után nem történik semmi, sőt, újra is kell indítani.

Felmerül a kérdés: hogy lehet április 6. a premier időpontja, ha magán a csomagon az szerepel, hogy április közepén érkezik? A választ maga Ben Brode adta meg, aki a Twitteren nemrégiben megerősítette, hogy április elején érkezik az Un'Goro, nem a hónap közepén.

Ne feledjétek, holnaptól indulnak a lapelőzetesek - a vadonatúj kártyákról természetesen folyamatosan beszámolunk majd itt az Esport1-en!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!