Pusztító erejű a legújabb Quake Champions hős

Pusztító erejű a legújabb Quake Champions hős

Bemutatkozik a második játszható karakter, Scalebearer, íme a legújabb trailer!

Nyx után újabb Quake Champions hősről hullott le a lepel: a Bethesda és az id Software bemutatta az arena-shooter második játszható karakterét, Scalebearert.

Szó szerint pusztító hero-ról beszélünk, aki testi erejét kihasználva képes megsemmisíteni az ellenfeleit.

  • Aktív képesség: Bull Rush - Lehajtott fejjel ront az ellenfélnek, darabokra szedve azt.
  • Passzív képesség: Heavyweight - A magasból lezuhanva eltapossa az ellenfeleket, rocketjumppal kombózva különösen hatékony.

Ha szeretnéd a gyakorlatban is kipróbálni a leírtakat, akkor jelentkezz a Quake Champions hamarosan induló bétatesztjére - a részleteket alábbi cikkünkben találjátok.

Quake Champions: jelentkezz a bétára!

Nem kell már sokat várni a játék zárt próbájára, érdemes minél előbb leadni a jelentkezést!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - A sportolók számára különösen fontosak a kozmetikai kezelések

A rendszeres sport jótékonyan hat a szervezet működésére és a mentális egészségre. Azoknak azonban, akik gyakran sportolnak, a bőrük ápolására is kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Az izzadtság, a szennyeződések, a napsütés vagy épp a hideg fokozottan veszi igénybe a külső hámréteget.

Üzlet - Hogyan maradhat ideje önmagára, miközben kerti munkát végez?

A robotfűnyírók egyre népszerűbbek a kerttulajdonosok körében. Egy modern kertészkedési forma, mely számos előnyt kínál. A fűnyírók nélkülözhetetlenek a kertápolás terén. Megkönnyítik a gyep karbantartását, hozzájárulnak a kert igényes megjelenéséhez.

Üzlet - Így vehetjük észre a generalizált szorongás jelenlétét

Nagyon sokan szenvedünk a leterheltség érzésétől vagy az állandó aggodalomtól, amire sok esetben találjuk meg a kiutat az aktív sportolás lehetőségével. Ez több szempontból is előnyös hozzáállás, mert az egészséges életmódhoz a sport is hozzátartozik.