Kérjük vigyázzanak, a külső sávban esport aréna érkezik

Kérjük vigyázzanak, a külső sávban esport aréna érkezik

Az Allied Esports mobilesport kamiont készített, a cél az amerikai fesztiválok meghódítása.

Az Esports Arena 2015 óta várja tárt kapukkal az elektronikus sportok rajongóit. A hatalmas rendezvényközpont abból a célból épült, hogy végre legyen az Egyesült Államokban egy olyan hely, ahol folyamatosan lehet magas színvonalú, akár nemzetközi versenyeket tartani. Persze az ötletgazdák nem csak a mainstream trendeket akarták követni és létesítményen belül olyan szobákat és helyiségeket is létrehoztak, ahol kisebb napi és persze helyi versenyeket is tarthatnak. A számításuk pedig bejött, hiszen a látogatók imádják. Viszont egy gondja van: hogy a 15.000 négyzetméteren lévő központot nagyon nehezen lehet szállítani, pedig más városok és államok is rendeznének esport bajnokságokat, csak épp nincs hol. Erre válasz lehetne, hogy mindenhova építsenek arénákat, amivel nincs gond, viszont hihetetlen drága lenne. A másik lehetőség, hogy legyen egy mobil megoldás. Az Esports Arena pedig nem tétlenkedett, az európai Big Betty mintájára érkezik az amerikai nagytestvér „Driver”.

Vrumm vrumm, jön Big Betty, az esport kamion!

Az ELC Gaming célja az, hogy a professzionális esport világot és az ezzel járó hypot az átlagos játékosok hátsókertjébe vigye.

A készítők nem is tagadják, hogy a hugica az óceánon túlról ihletként szolgált, hiszen mióta az az európai utakat rója, nagy sikereket aratott, akármerre is fordult meg. Erről Judd Hannigen, az Allied Esports vezérigazgatója a következőket mondta:

„Amint láttuk, hogy Betty-t milyen jól fogadták és milyen hasznos, azonnal tudtuk, hogy ezt az Államokba is el kell hoznunk. Sok város szinte könyörög azért, hogy épüljön oda egy esport központ, azt hiszem, ezzel mindenkinek teljesül a kívánsága.”

A tervek szerint Driver nemsokára útra kel és persze mindennel fel lesz szerelve, ami kel egy jó kis versenyhez. Lesz benne közvetítő szoba, VIP terasz, színpad és persze a bikaerős gaming PC-k sem hiányoznak majd. A kamion úti céljai között szerepel a legtöbb nagy amerikai fesztivál, főleg a zeneiek. Ezeknek ugyan semmi köze az esportokhoz, de csak gondoljatok bele, az ott bulizó fiatalok minden valószínűséggel szeretnek játszani is, szóval Driver elviszi nekik azt, amire szükségük van egy átbulizott este után, a kockulást.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.