Winstonnal játszunk legkevesebbet

Winstonnal játszunk legkevesebbet

Egy, a napokban lement Kaplan AMA-ből kiderült: a majom a legkevésbé népszerű hős a játékban.

Jeff Kaplan, az Overwatch atyja a napokban tartott egy AMA-t, ahol játékfejlesztés, art koncepciók, skinek, mapok, meg úgy általában minden, az Overwatch-hoz köthető kérdés mellett az egyik kérdező révén szóba került Winston is. Kaplan elmondta, hogy már nagyon várja, hogy a legújabb PTR változtatások egy kicsit feltuningolják a majmot, mert szerinte a megfelelő kezekben borzasztóan jó hős tud lenni, de ettől függetlenül, jelenleg ez a legkevésbé népszerű hős a játékban.

Fontos, ez nem összetévesztendő azzal a statisztikával, amely korábban a versenyeken használt hősök kapcsán jött ki:

Egyetlen percet sem játszottak Junkrattel december óta

Bastionnél is aggasztóbb Junkrat helyzete. Vajon ő lesz a következő karakter, akit újradolgoz a Blizzard? A számok alapján szükség lenne rá.

Winston két apróbb buffot kapott: a barrierjének az újratöltődése már a drop pillanatában elkezdődik, illetve, sokkal kisebb lett a fején a hitbox. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy mikor lesznek élesek Winston változtatásai, de Kaplan elmondása szerint nem Orisával együtt jön majd, szóval még egy kicsit várni kell majd rá. Egyébként pedig nem a majom az egyetlen, amely némi tuningolást igényel: Kaplan elhintette, hogy Lúciora is apróbb módosítások várnak, hogy nagyobb élmény legyen vele a játék, de erről részleteket egyelőre még nem tudni.

Ti gyakran nyomjátok Winstonnal, vagy a magyarok között se kap sok esélyt?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!