Íme a Top 10 legtöbbet használt versenylap - HCT WC

Íme a Top 10 legtöbbet használt versenylap - HCT WC

A jövő heti világbajnoki selejtező 16 indulója ezekre a kártyákra esküszik.

Alig néhány nap választ már csak el bennünket az idei év eddigi legfontosabb Hearthstone versenyétől, hiszen március 23-án, csütörtökön kezdődik a Winter Championship. A tét nem kicsi: aki eljut a Top 4-ig, az megváltja a helyét a jövő évi világbajnokságra.

Játékosok, paklik és ingyen csomagok: jön a Winter Championship!

Jövő héten kezdődik az év eddigi legnagyobb Hearthstone versenye, íme a legfontosabb tudnivalók!

Hogy melyik paklik a legnépszerűbbek, arról a fenti cikkünkben olvashattatok már, de mi a helyzet a konkrét lapokkal? Ideje vetni egy pillantást erre is!

A 16 játékos mindegyikének 5 paklit kell hoznia a versenyre, vagyis összesen 80 pakli adja a merítést. Egyetlen olyan lap van, amely több mint a deckek felében ott figyel: ez nem más, mint az Azure Drake, mely a játék leguniverzálisabb midgame lényeként rengeteg pakliból kihagyhatatlan. Nem véletlen, hogy a Standard rotáció során ő is átkerül majd Wildba (öt másik lappal egyetemben).

A 10 legtöbbet használt lap a Winter Championshipen

Azure Drake - 47/80
Leeroy Jenkins - 37/80
Brann Bronzebeard - 36/80
Bloodmage Thalnos - 28/80
Patches the Pirate - 23/80
Doomsayer - 23/80
Emperor Thaurissan - 22/80
Kazakus - 18/80
Reno Jackson - 18/80
Sir Finley Mrrgglton - 16/80

Érdekesség, hogy a tíz felsorolt lap közül öt (Azure Drake, Brann Bronzebeard, Emperor Thaurissan, Reno Jackson, Sir Finley Mirrgglton) alig egy hónapon belül ki fog kerülni a játékból, legalábbis ami a Standard módot (és így a versenyek nagy részét) illeti. Így az új kiegészítő mellett ez is jókora hatással lesz majd a versenymetára a jövőben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!