Peanut ennyire elengedte volna magát?

Peanut ennyire elengedte volna magát?

Az SKT újonc dzsungelese részegen kezdett bele a streamelésbe, aminek aztán nem lett túl jó vége.

A 19 éves Han "Peanut" Wang-ho a háromszoros világbajnok SKT T1 újonc dzsungeles játékosa lehet, hogy egy nagy hibát követett el a hétvégén reggel. Koreai idő szerint reggel 5-kor egy italozós este után hazaérve még bekapcsolta a streamet. Igaz, nem sokáig, hiszen fél óra után a csapat edzője kkOma kikapcsoltatta vele. 

Persze egy ember őszintébb, hogyha elfogyaszt megfelelő mennyiségű alkohol tartalmú italt. Nos, ez Peanut esetebén sincs másképp. Őszintén elmondja, hogy a rangsorolt meccsek mostanában rendkívül unalmasak. Ezzel kezdődött minden ezek után még egy bő fél órában beszélget a nézőivel, nem is játszik.

Szót ejt arról is, hogy mennyire büszke magára a Baron lopása miatt a BBQ elleni első meccsen és valami hihetetlen reakcióval villant ki az Ashe ultiból.

Pár személyesebb kulisszatitokra is kitér, amik nem annyira fontosak, mégis egy kis belátást ad nekünk a mindennapi életükbe:

  • az edzéstervére is kitér és, hogy akár 4 darab banánt is megeszik egy nap
  • Wolf kutyája, Winter miután a gazdi lelépett rápiszkolt Bang ágyára
  • amikor Faker ideges Peanut-ra és Huni-ra akkor sült csirkét csinálnak neki
  • Peanut eljátsza Faker-t, mikor épp interjút ad

Ezek után kkOma aludni próbált, miután meghallotta, hogy Peanut részegen streamelt, azonnal a gaming házba sietett, fél óra alatt be is ért és kikapcsoltatta a streamet.

Így is lett, de 12 óra múlva Peanut visszatért, akkor már kitisztult állapotban. A chaten mindenki egyből azt kérdezte, hogy miért mondta neki az edző, hogy kapcsolja ki a streamet, mire Peanut meglepődve azt a választ adta, hogy Kkoma nem azért mondta neki, mert részeg volt. A valódi ok az volt, hogy Faker-t a rendes nevén azaz, Sang-hyeok-nak hívta. A koreai szokások miatt, mivel Faker idősebb, mint Peanut ezért "hyung"-nak kellene hívnia.

Ki tudja, hogy ez volt a valódi ok, vagy csak egy előre megbeszélt kifogás volt. Mindenesetre biztosan tanult az esetből Peanut is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!