Kioshima jogos félelmeket fogalmazott meg a legújabb konzol parancsról

Kioshima jogos félelmeket fogalmazott meg a legújabb konzol parancsról

A FaZe játékosa aggódik a versenyek tisztaságáért és a csapatok kommunikációs képességéért.

A FaZe francia játékosa aggodalmát fejezte ki a legújabb konzolparanccsal kapcsolatban, szerinte ugyanis az újítás befolyásolja a versenyek tisztaságát és rontja a csapatok kommunikációs képességét.

Hosszú idő óta ez a legjobb újítás a játékban

A CS:GO legutóbbi frissítésében kicsit megvariálták a csapattársak felszerelését mutató parancsot, és milyen jól tették!

Egészen pontosan arról beszélünk, hogy a csapattársak folyamatosan láthatják csapattársaik felszerelését, gránátjait és egyéb olyan infókat, amiket eddig kommunikációs úton kellett megosztani a társakkal. KioShiMa szerint MM-re és baráti játékra teljesen okés, profi szinten káros lenne bent hagyni.

Kio persze érvekkel is alá tudta támasztani gondolatát, legerősebb ütőkártyának a smoke-on keresztüli láthatóság tűnik. Jelenleg ugyanis a játékosok nem látják társaikat a füstön keresztül, az új parancs bevezetésével viszont ez megoldódna, nem lennének félreértett csapattárs sebzések, ne adj isten TK-k, amik viszont mindig is a játék részét képezték.

Ennek a könnyítésnek hála a játékosok infózása romlana, ellustulna és így egy kényelmesedési folyamat indulna be, pedig a kommunikáció precízsége és minősége ugyanúgy a játék része, mint a célzás!

Vannak persze akiknek tetszik az újítás, és nem látják akkora veszélyforrásnak profi szinten sem.

Ti mit gondoltok, kinek van igaza a kérdésben?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!