DeadFox-ék nagyon belejöttek az online ligákba, 2:0 a Virtus.pro ellen

DeadFox-ék nagyon belejöttek az online ligákba, 2:0 a Virtus.pro ellen

Az ESL Pro League aktuális hetének zárómeccsén még a G2 elleni győzelemnél is nagyobb meglepetés született.

A Virtus.pro sikereit felsorolni is nehéz lenne, de még ha sikerülne is, biztosan itt ülnénk hajnalig. A lengyel csapat a legrégebb óta együtt játszó ötös, ők a legtöbbet kereső játékosok, Major győztesek, mi kell még? Az ESL Pro League aktuális hetének zárómeccsén a DeadFox-al felálló HellRaisers mérkőzött meg pasha-ékkal, és még a G2 elleni győzelemnél is nagyobb meglepetés született.

Ezt jól benézte a G2, megvan az első 2:0 DeadFox-éknak

Bravúros győzelmével jelenleg a továbbjutók között tanyázik a HellRaisers.

Mirage és Overpass lerakóin ugyanis a VP-t is két vállra fektették, nem is akármilyen játékkal. A világ egyik legjobb Mirage csapata ellen 16:10-re hozták az első mapot, a magyar AWP-s kiemelkedőt alkotott:

Jöhetett Overpass, ahol a G2-meccsen már bebizonyították, milyen CT oldalra képesek: akkor 12:3-al fordultak a csapatok. Ezúttal azonban terrorban kezdtek DeadFox-ék, de csak hogy kiderüljön, ezen az oldalon sincs semmi gond a HR-nek. 11:4-es támadó oldal után a vége itt is 16:10 lett, a statisztikákra pedig ismét büszkék lehettünk:

Ha a két meccs eredményeit összeadjuk, akkor a Virtus.pro elleni két mapon DeadFox +25-ös K/D különbséget hozott össze, 48 frag mellé csak 23 halál fért bele. A szép eredményeknek természetesen az eredménytáblán is meglett a látszata, a HR egészen az előkelő, és egyben bőven továbbjutást érő 4. pozícióig ugrott fel.

Kár lenne persze előre örülni, hosszú még az út a csapatok előtt. A 26 lejátszandó meccs felénél jár csak a csoportkör, de ami tény az tény, biztató amit látunk.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!