Sose találjátok ki mi Thorin rangja a játékban!

Sose találjátok ki mi Thorin rangja a játékban!

Egy baráti MM-ről készült streamben bukkant fel a meglepő tény, azóta ezen pörög mindenki.

Thorint a CS:GO világ egyik legelismertebb és legkedveltebb elemzőjeként ismerjük. Szókimondó stílusával persze vannak, akik nem szimpatizálnak, de ez már csak így lesz mindig is.

Azzal azonban már kevesebben tudnak megbékélni, hogy a rengeteg statisztika, sztori és kritika mögött mostanra kiderült, igazi tapasztalat egyáltalán nincs. A profi CS-s múlt eddig is tudtuk, hogy hiányzik nála, de hogy hobbi szinten is alig konyít valamit a kétkezi játékhoz, az mindenkit meglepett:

Bizony, az ember aki a BOT-ot kezeli és koordinálatlanul ugrik az ellenfél elé nem más, mint Thorin, akinek rangja is tisztán látszik a felvételen. A Gold Nova 2 mellé egyébkén csupán 300 órányi CS-ben töltött óra társul profilja szerint, egyik sem egy kirakatba való statisztika az elemzők egyik legjobbjától.

Kevesebb felkérése valószínúleg nem lesz emiatt, de a játékosok hozzáállása már eddig sem volt tökéletesen simulékony, ezután még nagyobb ellenállásra és szemforgatásra számíthat a profiktól, egy-egy videója után.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!