Quadra kill support Sion-nal? Sima ügy!

Quadra kill support Sion-nal? Sima ügy!

Láttunk már szép megmozdulásokat támogatóktól, elég ha csak aphromoo-ra gondolunk, de Max mindenkin túltett.

Sokan a kT-t jósolták az SKT T1 legnagyobb riválisának idén, de mióta kikaptak tőlük, a kT-nek kicsit elakadt a szekere. Így zárkózhatott fel hozzájuk az azóta a kT-vel harmadik helyen osztozkodó MVP csapat is. A mentális hadviselésből nagyon kivette részét a gárda támogatója, Max.

Az első meccset még megynerte a kT, úgy tűnt minden papírforma szerint alakul, de azért ez sem volt egy könnyű menet. Max már itt elkezdte leépíteni az ellenfél morálját és bár a mérkőzést megnyerte a kT, a Baron-t Max ellopta Thresh-el.


Tény, Ahri is besegített a lopásba de a végső csapást a Halálos ítélet biztosította, ezzel megszerezve a Baron Nashort csapatának.

Max azonban a bravúros lopás után sem igazán állt le, második meccsen kissé meglepő módon egy Sion támogatót hozott be. Egy szűkös helyen folytatott harcba tökéletes ütemmel érkezett be, nem csak megfordítva a harcot, de elhozva egy négyszeres gyilkosságot is! Külön iróniája a meccsnek, hogy a mérkőzés végén ő rendelkezett a legtöbb gyilkossággal az egész csapatban. Láthatóan ez hatalmas törést jelenthetett Deft-éknek, mivel a harmadik meccsen nem tudtak szépíteni és 2-1-re az MVP nyert, ráadásul igencsak meggyőző módon és Max még a kedvenc karakterét is megkapta harmadjára, Brand-et.

Ki mondta azt, hogy támogatóval nem lehet carryzni meccset?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!