Újabb őrületes gameplay videó a Quake Champions-ről

Újabb őrületes gameplay videó a Quake Champions-ről

Bemutatkozik a Burial Chamber pálya, amely egyszerre lesz veszélyes és szórakoztató.

Az elmúlt időszakban igencsak elkényeztetett bennünket a Bethesda és az id Software Quake Champions fronton, hiszen több trailert is láthattunk a készülő arena shooterről.

A második hősbemutató után most a második aréna is sorra került: a játék legújabb előzetesében a Burial Chamber pálya mutatkozik be, mely őrületes szintkülönbségeivel igencsak izgalmasnak ígérkezik. Nem is beszélve az olyan veszélyforrásokról, mint lávával borított területek.

Ha érdekel a játék, mindenképpen iratkozz fel a bétatesztre - ha szerencséd van, te is bekerülhetsz a hamarosan induló zárt próbára.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - A sportolók számára különösen fontosak a kozmetikai kezelések

A rendszeres sport jótékonyan hat a szervezet működésére és a mentális egészségre. Azoknak azonban, akik gyakran sportolnak, a bőrük ápolására is kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Az izzadtság, a szennyeződések, a napsütés vagy épp a hideg fokozottan veszi igénybe a külső hámréteget.

Üzlet - Hogyan maradhat ideje önmagára, miközben kerti munkát végez?

A robotfűnyírók egyre népszerűbbek a kerttulajdonosok körében. Egy modern kertészkedési forma, mely számos előnyt kínál. A fűnyírók nélkülözhetetlenek a kertápolás terén. Megkönnyítik a gyep karbantartását, hozzájárulnak a kert igényes megjelenéséhez.

Üzlet - Így vehetjük észre a generalizált szorongás jelenlétét

Nagyon sokan szenvedünk a leterheltség érzésétől vagy az állandó aggodalomtól, amire sok esetben találjuk meg a kiutat az aktív sportolás lehetőségével. Ez több szempontból is előnyös hozzáállás, mert az egészséges életmódhoz a sport is hozzátartozik.