Az SK és a VP nem csak CS:GO-ban esnek egymásnak

Az SK és a VP nem csak CS:GO-ban esnek egymásnak

Ezen a mérkőzésen nem a fegyver és a bomba, hanem a labda és a kapu lesz főszerepben!

A Counter-Strike világ térképén a brazil közösség előkelő helyet foglal el, ahogyan a klasszikus sportok közül a fociban is. Ha a mentalitást nézzük, akkor egyértelmű párhuzamot fedezhetünk fel a két sport között, hiszen a csapatban való játék és az egyéni teljesítmények, egyéni megvillanások mindkét sportban igen lényegesek. Emellett az az odaadás, hév és tűz, ami a brazil gondolkodásmódot jellemzi, a világ élvonalába repítette ezeket a sportolókat.

Talán ez a gondolat vezérelte Anton Cherepennikov-ot, a Virtus.pro-ban és az SK Gamingben is érdekelt ESforce vezérét is, hogy a két CS:GO csapatot fociban is megméretteti. Az ötletet egyébként Pasha vetette fel – akiről tudjuk, hogy nagy sportember - de úgy tűnik, hogy az ESforce által egyfajta gálameccs kerekedik ki belőle.

FalleN-ék a kihívást elfogadták és egyből meg is emelték a tétet 50.000 dollárral! Miután ebbe a lengyelek is belementek, már nem egy barátságos meccs lesz ebből, hanem egy igazi pénzdíjas tétmérkőzés.

Azt tudjuk, hogy mindkét csapathoz közel áll a foci. Mint ahogy azt is, hogy az egyik leghíresebb brazil focistától, Neymar-tól sem áll messze a CS:GO. Így most könnyedén előfordulhat, hogy ezúttal FalleN kap néhány hasznos tanácsot a világklasszistól.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!