Íme a CS:GO világ reakciója a visszaengedett csalókra!

Íme a CS:GO világ reakciója a visszaengedett csalókra!

Az ESL új szabálya alaposan felkavarta az állóvizet, érvek és ellenérvek folynak a csapból is.

Az ESL új szabálya alaposan felkavarta az állóvizet! Történt ugyanis, hogy az ESEA premierben már alkalmazott szabályt mostantól az IEM, az ESL One és az ESL Pro League is átveszi. E szerint a csalás miatt eltiltott játékosok két évvel az eltiltás után újra játszhatnak nagy versenyeken is. Azóta megállás nélkül érvek és ellenérvek folynak a csapból is, legtöbben a csalás és a bundázás kapcsolatán akadtak ki:

Az ESL alelnöke szerint ha az eltiltottaknak nincs megbocsátás, s1mple például sose ért volna odáig, ahol most van. Hiszen a csalóknak a rendes sportokban is csak ideiglenes eltiltás jár.

A bundázás miatt eltiltott Fxy0 szerint viszont nem fair megbüntetni élete végéig azt, aki csak egyszer hibázott, míg aki folyamatosan csalt, annak megbocsátani két év után.

RUSH hasonlóan gondolja, inkább látná 50 bundázó visszaengedését, mint akár egy csalóét is.

Olofmeister is ezen a véleményen van, a csalók helyett ő is a meccset bundázókat látná szívesebben, ha már valakit mindenképp visszaengednek.

Az egykori profi játékos szerint egyszerű a képlet, hiába jönnek vissza a csalók,ha egyik csapat sem áll mögéjük, őgyis eltűnnek szép lassan a süllyesztőben.

A kérdés innentől nyitott, az idő majd eldönti, kinek lesz igaza.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!