Irány Amerika, újabb LAN DeadFox-ék naptárában

Irány Amerika, újabb LAN DeadFox-ék naptárában

A HellRaisers megnyerte a DreamHack Austin európai kvalifikációját, így újabb tengeren túli útra készülhetnek tavasszal.

A DreamHack Austin nyolc csapatos versenyére hat együttes meghívás útján jutott be, így már a bejelentés pillanatában biztosak lehettünk benne, hogy az Immortals, Liquid, Cloud9, G2, Gambit, Heroic hatos ott lesz Austin-ban április utolsó hétvégéjén.

A 100 000 dolláros összdíjazással meghirdetett versenyre rajtuk kívül még két együttessel számoltak a szervezők, az európai és amerikai selejtezők győzteseivel.

Európában közepesen erős mezőny gyűlt össze a kvalifikáció rájátszására, kiemelni talán a GODSENT-Kinguin-mousesports-HellRaisers négyest lehetett volna, ám DeadFox-ék mellől folyamatosan hullottak ki az esélyesek. A mouz beugróval játszott, a GODSENT rögtön az első meccsen kiesett, így a HR akadálytalanul menetelt egészen a döntőig, ahol a Vega Squadron jelentette az utolsó akadályt, de végül ez is sima 2:0 lett DeadFox-ék javára.

A statisztikákból is szépen látszik, a HR fiataljai alaposan kitettek magukért, STYKO és Zero szinte minden fontos kategóriában feltűnt az élmezőnyben. A kvali megnyerésével a HellRaisers készülhet egy újabb amerikai túrára, ezúttal a texas-i Austin lesz a végállomás. A versenyt április 28 és 30. között rendezik.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!