3 góllal köszönt be a svájciaknak a magyar FIFA válogatott - Videó

3 góllal köszönt be a svájciaknak a magyar FIFA válogatott - Videó

3:2-es összesítéssel zárta a napot az FVPA válogatott Svájc ellen.

Vasárnap megkezdődött az FVPA világbajnoki selejtezőszériája, melyben a hazai FIFA válogatott is érintett volt: Magyarország első ellenfele Svájc volt, ahol a korábbi gyakorlások alapján szoros meccsekre számíthattunk.

Az első meccsen Svájc szerezte meg a vezetést, Karika azonban egyenlíteni tudott. Ám végül ez kevésnek bizonyult: az ellenfél begyötörte a győztes gólt, így az első meccset a svájciak nyerték 2:1-re. Jöhetett azonban a visszavágó, ahol a hazai srácok gyönyörűen összekapták magukat: előbb Dávid révén szereztünk vezetést, hogy aztán Karika bevigye a kegyelemdöfést.

Egy győzelemmel és egy vereséggel (vagyis 3 ponttal) zártuk tehát az első játéknapot a 18 csapatos sorozatban, ahol az első 16 helyezett kvalifikálja majd magát a világbajnokságra. A helyezéseknek fontos szerepe lesz a csoportok beosztásánál.

Magyarország 1:2 Svájc
Svájc 0:2 Magyarország

A válogatott nem áll le: ma este újabb mérkőzések várnak a csapatra. Először a címvédő franciák jönnek, ami komoly erőpróbának ígérkezik, majd Algéria következik, akiktől a felkészülési meccsen nagyon súlyos vereséget szenvedtünk. Talán a két legnehezebb ellenfél jön tehát ma este!

FVPA vb-selejtezők, hétfő

  • 21:30 - HUN vs. FRA (2 meccs)
  • 22:10 - HUN vs. ALG (1 meccs)

A mérkőzést ezúttal is élőben közvetítjük majd - gyertek és szurkoljatok ma este is!

Ha még több sporthírt szeretnél, kattanj át a Goal.com-ra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!