Jönnek a Hunter 1-dropok - úgy tűnik, megvan a következő aggro pakli

Jönnek a Hunter 1-dropok - úgy tűnik, megvan a következő aggro pakli

Úgy tűnik, a dínók Rexxar társaságában fogják leginkább jól érezni magukat.

A hétvégi Winter Championship során a Blizzard több új lapot is bemutatott az április elején megjelenő Journey to Un'Goro kiegészítőből, az egyik vezető dizájner, Mike Donais pedig Trump társaságában tárgyalta ki az egyik új lapot, a Crackling Razormaw-t.

A kártya kapcsán felmerült, hogy érkeznek-e mellé olcsó szinergia lapok, Donais pedig elárulta, hogy igen: két erős 1 manás Hunter Beastről tett említést.

Nos: ezek közül az egyikről most biztosan lehullott a lepel, méghozzá kínai forrásból. A Small Raptor név egyelőre még csak ideiglenes, de az biztos, hogy egy 1 manás, 2/1-es Beastről van szó, mely egy szintén 1 manás, 4/3-as beastet kever a paklinkba deathrattle-re.

Azt nem tudni, hogy Donais két "valódi" kártyára, vagy a Small Raptorra és az általa termelt tokenre gondolt-e, ám összességében elmondható, hogy a siralmas Gadgetzan utáni helyet után ismét feltámadhat a Hunter, méghozzá egy aggro jellegű összeállítással.

A Raptor vonal persze leginkább az új Hunter questtel nyerhet igazán értelmet, de a további kártyabemutatókkal bizonyára még okosabbak leszünk majd. Ide kattintva az Un'goro összes eddig bemutatott lapját megnézhetitek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!