E-sport lehet a NHL-ből is

E-sport lehet a NHL-ből is

Az NBA után az NHL lehet a következő.

Az e-sport napról-napra egyre nagyobb teret hódít magának, ez alól a sportjátékok sem kivételek. Míg Európában egyre több FIFA versenyt látunk, addig az USA-ban az NBA és az NFL igen népszerűek. Most viszont az NHL is betörhet erre a piacra, így az NBA és az NFL után újabb nagy, az USA-ban népszerű sportág nyithat az e-sportok felé. 

Az NHL biztosa, Gary Bettman elárulta, hogy egy e-sport ligát képzelnek el, ahol a csapatok versenghetnek NHL 17-ben, hasonlóan az NBA 2K17-hez. Bettman azt is hozzátette, hogy az NHL már szerződésben van az EA-vel és tervezik, hogy a jégkorongból is e-sportot csinálnak, amiben 6 játékos mérheti össze a tudását 6 másik játékossal. A cél, hogy egy olyan közösséget építsenek, ahol az embereket még közelebb tudják hozni a jégkoronghoz.

Az NBA 2K eLeague 2018-ban tervezi a startot, viszont az NHL még nem jelentett be időpontot, így valószínű, hogy még sok időbe telik, mire elindul. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.